du å jag under täcket babe!

skotercross!

Igår for jag Ida och Amanda til Robin där vi grilla med några andra också riktigt trevligt.
Idag så for jag Amanda Olli och Emmy på skotercrossen och har varit där till nu, så ska ta en dusch sen ska jag göra mig klar och se vars kvällen tar mig! :)

hörsss

det blir vad du gör det till!


ha en trevlig fredag kväll för det ska jag ha!

You are more beautiful than the sun!

heeeeelg!

Nu är det helg! Skööööönt! Dagen har varit lite dryg för vi har bara träna dom stora scenerna och då är inte jag med. Men nu ska jag ta en varm lång skön dusch och känna mig lite fräsch som jag inte har gjort på hela veckan. Sen så väntas det en helg som jag tror blir bra! :)

Dag 13: Du och någon klasskompis



En bild från examen i sjuan fick det bli, där är ju iallafall dom flesta från klassen med! :)

Dag 10, 11 och 12!

Har ju missa en del av dagarna så kör 10,11 och 12 nu! :)

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.

Går inte bara välja en dom flesta är väl väldigt snälla släkt, familj och vänner!

Dag 11: En person du litar på.

Jag har ganska svårt för att lita på personer faktiskt om jag ska vara ärlig, jag brukar som inte berätta mitt liv och mina känslor för så många har ganska svårt för de. Men dom jag litar mest på och kan berätta det mesta för är nog Amanda, Olli och Ida. Dom står mig närmast just nu iallafall.

Dag 12: En bild + 5 fakta om mig.



1. Jag vill vara brun och ha sommar.
2. Jag har egentligen glasögon men använder oftast linser.
3. Jag längtar till examen, sommarlovet och gymnasiumet.
4. Jag börjar bli lite nervös inför tp.
5. Jag suger på att komma på såna här saker.

ska jag glömma, gråta, älska eller förlåta?

follow me

Jag har inte haft så mycke tid över till bloggen dom senaste dagarna, vi har haft tp till 6-7 varje dag. Sen på kvällarna har jag haft annat för mig. Det känns att det verkligen börjar närma sig premiären nu, det är stress, bök och stök. Imorgon ska vi vara på forum klockan 7!!!!! Och färdiga till klockan 8 då vi ska köra igenom allt ihop. Men då får vi dock sluta tidigare kanske krig 3 vilket blir skönt eftersom det är ju fredag! ;)

lite bilder från veckan:



inte så bra mobilkvalla, men ska ta med systemkameran nån dag också!

nu ska jag dra mig mot sängen pusssss!

I'm a fighter every day


I do not know you anymore, you have become a different person.

why am I crying?

Kom nyss hem från Ida-jo det vart en trevlig kväll med skratt och prat! :) Jag har precis duschat och ska gå och lägga mig snart, hinner nog inte blogga imorgon tror jag ska vara på tpn heeeeeela kvällen!

godnatt

so many things I need to say to you

står inte ut, står inte ut

Jag har inte haft nå intressant att skriva om och har inte haft nån lust till att blogga. I lördags for jag till Elin där vi såg tv och lejda oss der var roligt. Annars var det en ganska lugn helg det hände inte så mycket. Vi börjar även med tp på "riktigt" nu, imorgon börjar vi så smått flytta in i forum sen 3.e april är det premiär så var där :)
Ikväll ska jag till Ida-jo med ett tjej gäng låter toppen!! :)


tanken var även att jag skulle hinna vara med den här fina filuren, men de hann vi inte med.. var länge sen jag träffa dig <3 pusss

Dag 9: Någon i din släkt



Det fick bli mina två av mina kusiner och min lilla syster!

Dag 8: En person som du saknar

Ingen som jag kan komma på! :)

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


den här härliga bilden tror jag aldrig att jag har lagt upp! :)

drar till luleå med min fina syster ♥



vi hörs

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Visste inte vem jag skulle välja med det var ett bra tag sen jag var med min fina vän Emmy ♥

Kåbdalis

Idag har vi varit i kåbban med skolan, riktigt härligt. I början var det inte så kul men det blev roligare mot slutet. Sen ikväll har jag vairt hos min moster, nu ska jag se en film tror ja pusss

bilder

HATAR att de blir det där svarta då man lägger upp från telefon..!

Dag 5: En gammal bild på dig själv

Glömde göra de här igår.. ops



den här bilden var ju ett bra tag sen!

så underbara, så fina, så bra, så bäst

♦♥

Grattis Emil och Klara!

Idag fyller Emil och Klara år grattis till er två. Efter skolan idag så var jag med Amanda och Olli ett tag, sen for jag hem och sen så for jag och Amanda och köpte en present till Emil. Jonas kom och plocka upp oss sen for vi till han och fika inte dumt! Hoppas ni har haft en bra dag båda två!






hoppas ni har haft en bra dag! <3

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv


Konstig tid?? hm den var svår, men här tiden var väl inte konstig men den var väl inte annorlunda. Jag hade ju mörkt hår glasögon och jag var inte riktigt med samma vänner då som nu..

Dag 3: En bild på någon i din familj



Hela min fina familj fick det bli, lillasyster, pappa, mamma och storasyster. Kunde inte välja en bild på nån så det fick lov och bli hela fina familjen! :)

varje gång jag blundar är det dig jag ser

måndis!

Idag hade vi tp till klockan halv 5, sen då jag och Amanda skulle gå hem vart vi sugen på att äta ute så vi for hem och hämta pengar sen så cykla vi upp på okey och åt där. Inte dumt en måndag. Och ja ni läste rätt vi cyklade ut, gick ändå gode bra lita isit här och var men de funka. Nu ska jag sätta mig och vänta på big brother sen ska jag sussa! :) hörsss

Dag 2: En bild på din bästa vän

Jag har inte bara en bästa vän, alla mina vänner är så fina och alla betyder så mycket. Men dom som jag är mest med och dom som står mig närmast det är Oliva, Evelina, Ida och Amanda.






finisar! ♥



Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.

Jag umgås väldigt ofta med Amanda, vi träffas nästan varje dag. Vi går i samma klass men vi bor även så nära varandra så vi hinner oftast ses varje dag, våra föräldrar umgås också så det blir ju mer genom dom med. Vi har våra promenader och det går alltid prata om hur mycket som helst, det kommer bara mer och mer som vi kommer på att prata om, det finns hur mycket som helst vi delar tillsammans.
Du är så fin Amanda! ♥

kör på en sån här lista!

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på din bästa vän 
Dag 3: En bild på någon i din familj 
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv 
Dag 5: En gammal bild på dig själv 
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge 
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp 
Dag 8: En person som du saknar 
Dag 9: Någon i din släkt 
Dag 10:Någon du tycker är väldigt snäll 
Dag 11: En person du litar på.
Dag 12: En bild + 5 fakta om mig. 
Dag 13: Du och någon klasskompis 
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider 
Dag 15: En person som du vill vara med 
Dag 16: En bild på dig själv 
Dag 17: En bild på din fritid 
Dag 18: En ovanlig bild
Dag 19: En person som är snygg 
Dag 20: En bild på dina närmaste 
Dag 21: En bild på en tid du saknar 
Dag 22: En bild från i somras 
Dag 23: En bild som gör dig glad 
Dag 24: En person som alltid gör dig glad 
Dag 25: Någon/några du alltid har roligt med 

min helg!

Har inte hunnit blogga nå under helgen, men efter skolan på fredag så var jag med Ida och Olli vi gick på en lång promenad och bara babbla på. Sen på kvällen så for jag Elina, Klara, Amanda och Ida-Johanna till Klara där det vart prat, mat och spel. Det var så länge sen jag var med dom så där, så det var riktigt kul. Det måste vi göra om.

Sen igår så hade konsum fest så då var jag och Sandra diskare. Jag har inte så jätte mycke mer att säga om min helg. Sen idag ska jag gå ut ett tag i det fina vädret sen måste jag även hinna plugga..

se upp!

Ikväll vart det att jag och pappsen for ut och körde bil, JAG KÖRDE! Eller han körde en bit sen fick jag köra och det gick såååå braa. Vi körde först och hälsa på Micke och Emma, sen for vi och gratta Emmy. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag sova så gott som det bara går.
Godnatt

grattis till er!

Glömde ju säga att Marcus mitt kusin barn och Max min lill kusin fyller ju också år idag grattis till er med! :)


Gammal bild på mig och Max!
Men hoppas ni också får en underbar dag grattis! ♥

Grattis på din dag! <3

Idag fyller världens bästa Emmy 15 år! Tänk så länge vi har känt varandra, så mycket vi har gjort tillsammans, alla barn minnen vi har med varandra, våra utlandsresor, min allra första bästa kompis, min granne i alla år. Du är ju helt klart bääst grattis på din dag bäst bästaste Emmy!





Ha en underbar dag!

forever young

Fick sluta en timme tidigare idag, så då ville Amanda att jag skulle följa och hämta hennes kusin så det gjorde jag. Sen har jag inte hunnit göra mycke sen jag kom hem borde egentligen ta tag i allt mitt plugg men har verkligen ingen ork till de...

du är vacker som du är

Jag och Amanda gick på en promenad, men då vi skulle hem så träffa vi Martin och Max så vi for och gick med dom ett tag sen gick jag hem. Nu gör jag inte mycket.. funkerar på att gå och lägga mig snart är trött som alltid! :)

sovgott

so many things I need to say to you

lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död!

Efter skolan så stanna jag och vänta med Ida ett tag på Olli skulle egentligen vara med dom men träffa min moster på byn så åkte hem med henne istället. Annars idag så har vi haft nationella i fysik, det gick väl inte bra men trodde de skulle vara mycke svårare och att man inte skulle fatta nånting alls men så var det inte. Vi hade ett litet hål efter nationella, så då skulle jag och Amanda följa med Emil och Jonas till Råffe. När vi går till epan så säger dom att dom tänker inte köra så om vi ska följa så får nån av er köra. Ingen av oss ville det så vi stog och tjorva om det ett tag. Sen blev det så att jag körde!!! JULIA LIDSTRÖM I EN EPA!! hahaha men det gick ändå gode bra, lyckades dock få motorstopp men jag höll mig ju då på vägen iallafall. Så jag har kört epa idag wiho!

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem så vi ska äta, de ska även komma nå gubbar hit å äta och så ska dom se hockey, så jag får väl se vad jag roar mig med under kvällen! :)

<3

VILL HA SOMMAR!

åh vad längtar till sommaren sola, bada, köra moppe, gå i shorts, sommarlov och bara njuta! :)


vill även tillbaks till turkiet!!

you're in love and so am I

Idag hade jag tp träning efter skolan, det gick bra det är typ bara 21 dagar till premiären eller nå sånt!! shit.
Annars idag så skulle jag plugga lite no men insåg att jag hade tappat bort papprerna till de har nationella imorgon i det! Kommer gå åt skogen menmen.
Ikväll ska jag nog ut på en prommis med amanda, annars vet jag inte vad som händer tror inte de blir så mycket mer! :)

hörs

I know how you feel inside.

en natt med honom är nog den största skatten!

Var så jäkla trött imorse ville verkligen inte till skolan.. men det var bara göra sig klar och fara. Den här måndagen har varit som alla andra. Sen då jag kom hem så åt jag middag sen for jag till mina kusiner kom nästan nyss hem från dom gullungarna! Nu sitter jag och ser nått tv program, sen ska jag ta en tidig kväll är tröttare än tröttast,,


bäst evve ♥

godnatt

Nu går jag och lägger mig så jag orkar upp imorgon då det är skola igen... godnatt

it was your choice, so leave me!

When I look at you I get weak

Det vart en mys kväll hos Amanda igår med hon Evve Jonas och Petter ganska skönt med det med bara ta det lugnt och se tv. Amanda följde hem hit och sov sen på morgonen så var det bara stiga upp sen for vi ut på en skoter tur med våra familjer inte så dumt. Jag och Amanda har bara haft allmänt roligt och lejdat oss, vi har inte heller kört fast en enda gång allt har gått så bra men vi är ju bäst så!! :)



var ska vi sova inatt, jag har en säng som står ledig inatt!

nu sitter jag här med Evve, vi har precis fixa oss! Så nu är vi redo för kvällens bravader, ha en trevlig lördag kväll för det ska vi få!

pussss

Godmorgon!

Godmorgon hoppas ni har sovit gott för de har då jag! Idag ska jag gå på stan och köpa lite små saker som jag såg igår sen ikväll blir det att fara till Linda som har födelsrdagsfika låter toppen. Nu ropar Sandra hon har gjort plättar till frukost inte dumt! :) vi hörssss

I still love you!

Vi gick och köpte lite gottigott sen så har vi sett en film, jag somnade på soffan ett tag och nu sitter vi och väntar på big brother. Sen ska jag sova är så jäkla trött!!

luleåååå!

Halloj, kom nyss in till Sandra jag hitta mig en sjal, smink och ett par röda jenas på stan men vet inte om jag ska ha kvar dom än.. hm svårt val vet inte när jag ska använda dom men det är ändå snyggt. Nu ska bara maten få smälta sen får vi se vad som händer!!! :D

-

inte hunnit..

Jag har inte haft nå tid över till bloggen.. Men i tisdags så drog vi ett helt tjej gäng till kanis där vi grilla och åkte lite slalom! Riktigt mysigt. Grabbarna kom även förbi en snabb sväng med skotrarna. Sen var de bara fara hem och så drog vi till kanis igen men ett gäng där det vart att åka inte så dumt! Har det även bra i mitt knä!! :D På kvällen följde jag hem med Ida och sov där, där det blev prat och mys, det var jätte längesen jag var med henne känns de som så vi hade en hel del att prata om!
På morgonen hämta mamma upp oss och då drog vi till boden badet och bada. Det var faktiskt roligt de var så längesen jag var och bada och det gjorde de ju inte sämre med att ha Ida med sig! :) Bad vakten gilla oss inte riktigt, först så klättra vi typ i en hinder bana men inte fick vi ha den så då var vi tvugna gå där ifrån. Så då gick vi till barn poolen men då kommer han igen och säger här ska vi ha sim lektion så ni får gå här ifrån. Jag lyckades även få en bula, jag klättra upp på nå stenar där det var jätte lågt tak och så kom Ida och skrämde mig så jag hoppa upp i taket..! hhehe.
Igår kväll så gick jag ut och mötte Amanda sen träffa vi Robin, så vi var hos Max jag, Amanda, Robin, Alle och Max då vi såg typ film och chilla på.

Snart tar jag bussen till Luleå där jag spenderar min dag, natt och morgon dag jättebra!
Kanske hinner lägga upp nått inlägg sen.


pusss

vi hörs, vi ses, i dina drömmar

jag gillar din vibe

måndag!

Idag har jag varit upp på mim en sväng men Amanda kolla bara lite sen gick vi hem hit och gjorde inte så mycket. Imorgon blir det skoter eller kanis vet inte riktigt än det är lite tjorv........

nu ska jag gå och baka eller nå kul hörs! :)



I Love you in the morning
I Love you in the night
I Love you in pyjamas
but I Love you best without.

när du kliver in i rummet är det nått som pirrar till!


å när du ser i mina ögon kan jag inte sitta still!♥

-

Kvällen börja med att jag var med Svante först ett tag. Sen kom Amanda och Klara hit och då for vi till Wenne där vi var med han Erik och Ludde, vi var så snälla och baka till dom sen så har vi också sett film. De var min kväll, nu ska jag se så ska det låta sen ska jag sovaaa!!! :D

sköna söndag!

Idag drog jag Amanda, Klara, Idajohanna, Ida och Elina till kanis där vi grilla åkte madrass och sola riktigt roligt! Kunde dock inte åka så mycket eller ja, jag ville inte utmana ödet med mitt knä så.. Det känns så skönt att inte måsta gå upp till någon skola imorgon, bara ligga kvar i säängen länge.
Ikväll vet jag inte riktigt vad de blir och göra men lite planer finns det, så vi får väl se hur det blir men jag tror det blir bra vilket som.



hörs

lördaaag

Idag så kom Amanda hit också gick vi upp till kanis för att bara kolla det var ju så jäkla fint väder! Sen så for vi hem och ut på mim jag hitta mig två nya tröjor som fick följa med hem. Sen så har jag även varit på bugg tävling Moa bugga dom var jääätte duktiga men dom kom inte på pallen synd.. Men Emmy bugga också och dom kom etta inte illa!! Sen så for vi ut på byn och vi visste inte riktigt vad vi skulle göra men vi for till Elin där hon och Ida var, vi gick och köpte lite gott sen så har vi spelat med andra ord inte dumt. Nu ligger jag ner bäddad i min säng och ska ta och sova är godeee så trött!

Godnatt!

lugn kväll!

Kvällen vart lugn, for till Amanda och åt chips såg tv och prata om de som hände idag. Det var ju som sagt ingen bra start på lovet.. Det är egentligen nu jag har fattat vad som har hänt. Då man hör det om och om igen och pratar med andra om det, det är då man förstår vad som hände. Riktigt hemskt måste jag få säga! Ingenaning om vars vi var och ja.... aja det gick ju bra trotts allt.
Våra planer får morgon dagen var att fara och köra skoter med ett härligt gäng, men så blir det inte har det inte så bra i knät kan jag säga, det är svullet och jag känner att om jag vrider det om nått håll så är det urled igen så ska försöka hålla mig still! Så imorgon blir det att hålla sig inne ska nog också och kolla på min systers buggtävling! :)

Ska ta en tidig kväll, godnatt ♥



pussssss

We can do it together!

Nån hade förstört typ alla snöskulpturer, så våran var inte kvar så idag har vi inte gjort mycke gått runt och kolla på alla andra.

När jag kom hem från skolan så var det så fint väder så jag ville ut och köra skoter, så jag och Amanda packa världens matsäck och tog med kameran och sittunderlag och skulle ha det mysigt. Vi for typ mot kanis hållet och sen såg vi ett sånt fint hygge som vi tänkte där uppe är det ju jätte mysigt. När vi kom upp så skulle vi vända lite snyggt, men körde fast. Så vi lyfte och fick loss den, men sen körde vi fast igen. Då börja vi gräva och jag skulle sparka bort snön under skoter, men vrider knät så det hoppar ur led! FYFAN! Jag satte mig ner och försökte ta de lugnt, men ringer pappa i panik så han sa att han kommer. När jag hade suttit ett tag kände jag att det inte gjorde ont längre och det kändes som vanligt. Så vi bestämmer oss för att prova lyfta upp den igen, så vi tar tag i skotern och lyfter, då hoppar knät ur led igen! Jag skrek, och Amanda i panik, vi satt oss ner men det gjorde så jäkla ont, paniken steg kände hur jag börja nå illa och blev yr! Sen ser vi pappa komma efter leden och kommer upp och tar lös skoter och så åker vi ner. Ambulasen kom så fick fara i på vårdcentralen och nu är jag hemma igen! Det har gått bra och knät är helt. Men vi ska då aldrig mer fara själva och köra, det slutar ju i kaaaaos!


du är bäst, love you! ♥

HERREGUD!

Vi har kommit igång bra med våran snöskulptur den är klar, lite fin slip imorgon bara. Ni ska få bilder sen.
Efter skolan bestämde jag och Amanda att vi far på en snabb skoter tur typ till kanis och tillbaka. Men den skoter turen slutade inte så väl bra vi satt fast i en timme!!! Amanda skulle vända lite snyggt men lyckades köra fast, så hon hamnade i typ en buske. Så vi har grävi, dragi, lyft och gasa men det rörde sig ingenting så vi bestämde oss att ringa Adam, så snälla Adam och Patrik kom och hjälpte oss annars hade vi suttit kvar än kan jag ju säga.
Men man kan ju inte alltid lyckas hehe!
Ikväll blir det nog att fara å se hockey! :)
Ska lägga in bilderna från mobilen på datan sen så ska ni få!


Pussshej

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0