Ett bra tag sen!

Det var ett bra tag sen jag skrev sist!! Men har inte så mycket att skriva. Jag har då iallafall fått sommarlov nu så ska njuuuuta den sista tiden innan skolan börjar om! Men nu ska jag sussa, imorgon ska jag vara med evs vi får se vad vi hittar på ;)

💜

Sovgott

Ska sova så jag tar mig upp imorgon, godnatt ;)

Sista veckan!

Kom nyss hem på lunch, nu är det sista veckan på hemtjänsten sen har jag sommmmarlooov, skönt! I helgen har jag varit med kompisar och haft det underbart. Jag evve och Amanda vi sov i lekstugan en natt myspys! Sen på morron bestämde vi oss för att ta en moppe tripp till piteå. Vi for på dollar for och åt på Max och sen hem, de måste göras om!! ;)

Young wild and free!

Igår på dan var jag hos mormor och morfar i deras stuga. På kvällen var jag med amanda, det vart en liten blandad kväll vi hann med det mesta! Idag på morron for vi och hälsa på Emil där även Jonas var. Nu har jag precis kommit hem och ikväll blir de inte att göra mycke vänta tills oth börjar sen ska. Jag sooooova!!!! :)

Give me a call i miss you!

Jag har inte bloggar så mycket jag vet... Men hinner som inte med de, men nu har jag skaffat en iPad så då kanske de blir lite mer iallafall ;) Det har varit gode roligt på hemtjänsten, men de känns skönt med helg nu få sova lite grann, känner på mig att helgen kommer bli bra så bättre kan de ju inte bli ;) Nu ska jag snöra mig i duschen sen får vi se vars jag hamnar och vad jag gör men bra blir det nog hur som helst;)

Utkast: Jul. 08, 2012

Jag hinner inte med bloggen riktigt... Men igår så var vi ett tjejgäng hos evve för hon har fyllt år, det var trevligt. Sen följde Ida hem hit och sov hehehehe :D
Imorgon börjar jag åt hemtjänsten börjar klockan 7... Så det blir att stiga upp tidigt men slutar ändå kring 2 så det är värt de!

Världens bästa Ida har ju också fyllt år grattis till dig bästaste du!! <3

Lyckligare kan ingen vara!

Idag gjorde jag min sista dag på planteringen!!!! Så jäkla skönt kan jag säga! Idag var det en helvetes dag knott och jäkligt men nu är det över! :D

Under tiden jag inte har bloggat så har det inte hänt så jätte mycket jag har varit i piteå under psg annars har jag jobbat och varit med kompisar. Nu är jag ledig till måndag sen börjar jag på hemtjänsten! :)

hörspuss

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0