Memories never die!

Snart är det helg, den här veckan har gått grymt fort måste jag säga. Det är som ändå skönt att man har kommit in i skolan måste jag säga. Idag då jag kom hem så åt jag bara sen tog jag och Moa på oss kläderna för att gå upp på byn. Vi plocka även upp evve på vägen. Jag hitta mig ett linne på mim, annars blev det inget annat.
Imorgon blir det skola sen på kvällen är jag bjuden till Klara på middag och tjej mys, grymt kul!
Men nu ska jag ta och lägga mig, vi hörs pusss!!! ;)

Hold me in youre arms tonight!

Helloj, idag hann jag hem med halv 4an det var skönt att få komma hem lite tidigare. Annars har det inte hänt så mycket annat idag. På matlagningen gjorde vi nån sallad.. det var inte de godaste. Imorgon måste jag gå på stan och kolla på glasögon... Jag får inte ha lincer lika ofta så då vill jag ha nya glasögon.
Robin kom nyss hit så nu sitter vi och ser idol, sen ska jag sovaaa är grymt trött..

Duktig tjej!! ✌

Idag skulle mamma och pappa till Susanne och Mats så då följde jag dit och övningskörde. Det gick rätt så bra ändå. Sen när jag kom hem så vart jag sugen på att städa. Så jag rensa min garderob och städa mitt rum. Jag stooorstäda mitt rum, alla låder, bytte gardiner, möblera om lite och renbäddade. Jag har även lagt in Turkiet bilderna på datorn så dom kommer upp på bloggen snart. Nu ikväll kom Amanda och hämta upp mig med bilen och ut på vägarna, oooh!!
Men nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng kommer sova hur gott som helst!! Klockan är ställd på 05,40.. Bäst jag lägger mig!!
Godnatt!

söndag.

Hej på er! Nu var den helgen över, det går alldelens för fort. Jag känner att jag redan är less skolan och att åka buss. Men jag får väl hoppas på att det blir bättre och roligare.
I fredags stanna jag i Piteå och for till Miriam på kvällen och åt en suuuper god middag, men tjejsnack och spel. Det var trevligt. Igår var jag med Amanda och Ida, vi gjorde inte så jätte mycket, åt glass, prata och rensa Amandas garderob. Sen kom Robin hit, jag moa och han la oss framför en film med massa gott men de sluta med att alla tre somnade.
Ikväll får vi se vad som händer, de vet man aldrig ;)
 
pussshej!
 

I can be your hero babe!

Nu är skolan igång, vi har inte haft många lektioner än. Klassrummen vi ska vara i är inte klara än så de har inte blivit så långa dagar. Idag åkte vi in för 40 minuters samhälls.. Men då stanna jag Elin Amanda och Miriam på stan, jag fick med mig hem en klockan och en kofta. Moa gjorde även hål i naveln idag så då åkte jag och Elin hem med pappa. Då for vi hem hit och åt sen for vi och såg ett tag av damernas match vi såg inte hela. Vi kände att vi var tvungna se idol ;) hehe
Imorgon börjar jag halv 12!!! Så då kan jag åka halv 10 bussen grymt skönt!!!
Godnatt!

Skit schema..

Måndag!

Halloj, jag blev hemma idag från skolan. Kände mig inte pigg då jag vaknade.. Idag blir det nog inte att göra så mycket alls. Jag ska försöka lägga in bilderna på datorn så kan jag bjuda på nån Turkiet bild :) men nu ska jag gå och äta nå vi hörs!
Puss

Världens bästa resa!

Det var verkligen en bra resa men en dålig hemresa..
Vi har haft det super bra i Turkiet sol bad shopping och god mat. Hotellet vi bodde på var jätte fint och stort. Dom tre sista dagarna har det varit huuuuur varmt som helst!! På kvällarna gick vi mest ut och kolla runt. Jag hitta min två koftor två skor två linnen en väska en börs och ett nagellack.
Igår när vi skulle åka hem så kände jag redan på bussen att jag mådde dåligt. Och de sluta med att jag spydde på flyget! Jag tror jag har fått i mig nå dåligt..
Imorgon börjar skolan om, det ska bli skönt att komma tillbaka. Såg dock vårat schema idag.. Fyfan! Lååånga dagar. Jag får se om de blir nå skola för mig imorgon som de känns just nu blir jag hemma. Jag har åkt på feber också men de kan ju hinna gå tills sig tills imorgon!
Pusshej!

woooow!

Igår kväll kom Amanda Evve Elin och Ida hit, vi gjorde inte så mycket. Bara en mys kväll. Efter typ 300 dagar så är det äntligen dags idag. Trodde aldrig att dagen skulle komma det kändes så långt bort då vi boka. Men idag så bär det av mot turkiet!!!vi hörs då jag kommer hem, pusss
NERVÖÖÖÖÖS!!

torsdag

Igår blev det ingen båttur, det var så dåligt väder. Istället så for vi på piteå havsbad och badade. hahah kände mig som tre igen. Hela familjen for dit, det var nog sista gången det hände skulle jag tro.
Idag så for vi på båtturen eftersom det var bättre väder. Det var ganska mysigt, men de vart väl lite lång tråkigt ibland :)
Ikväll ska jag packa de sista till Turkiet, tror också att jag ska städa mitt rum.
Idag for Robin till Luleå och kommer inte hem förens på söndag, då är jag i Turkiet... Så vi kommer inte ses förens nästa söndag och då är det skola på måndan... :)
 
Nu ska jag äta vi hörs :)
 
 
 
 

6 augusti

Halloj vänner, vilket väder det har varit dom senaste dagarna helt underbart! Igår så var jag med Robin hela dagen först var vi med hans vänner, vi for till lillstrand ett tag annars gjorde vi inte så mycket. Sen på kvällen gick jag moa och Robin upp på hundberget.
Idag for jag Moa Amanda och Alle till stan, jag hitta jeans, linne, kjol, hårspray och ramar till mitt rum. .
Imorgon ska jag mamma pappa Moa och Sandra fara till Luleå på någon båttur vet inte riktigt vad det är men det blir nog mysigt.
Vi hörs puss
 
 

I forget you more and more each day!

Ena halvan av mig slutade förstå.

Hello, idag är det lördag och det betyder att det är en vecka tills vi far utomlands. Det kommer bli grymt skönt! 
Idag har jag inte gjort så mycket mest legat ute i solen. Ikväll ska jag vara med Ida och Evve det blir kul.
Imorgon kommer äntligen Robin hem! Som jag har längtat. 
Jag har inte så mycket mer att dela med mig, nu ska jag gå och äta nånting. 
pussshej!
 
 

-

 

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0