!

den här dagen har varit himla seg!! Kände redan imorsez att jag hade ont i huvudet och kände mig sjuk men for ändå på praoen! Det var nog den längsta dagen. När jag kom hem så somna jag på soffan i typ en timme och nu ligger jag med lite feber och ont i huvet... bajssssss
Men ikväll ska jag ut på byn de är kvälls öppet och vill ha nå nytt! sen skulle typ nån åka skidor nerför storgatan typ!! ;) hehe
pusss

godnatt!

Idag var ju som sagt sista dagen men min handledare.. tråkigt, men dom sa att jag var så välkommen tillbaka så de är ju roligt att höra! :) Idag hann jag somna en timme på soffan så är inte så trött nu... hmm! Ikväll så hämta vi vovvsingen hit så jag och moa har varit och gått med den, men nu ska jag försöka somna för klockan ringer ju faktiskt klockan 6!! huvva!
godnatt sovgott!!!








29/1

Hallå, den här dagen har verkligen varit seg.. Har varit trött hela dagen och när jag kom hem så har jag inte haft nånting alls att göra! Så jag har fått plåga mig själv att hålla mig vaken så jag inte skulle somna för då skulle jag inte kunna somna inatt! Så nu ikväll så gick jag ut på byn och köpte nötter.
Imorgon är sista dagen med min handledare.. Känns tråkigt, det är nu allt har börjat falla på plats men då är de slut.. Torsdag fredag är det bara vikarier där så de är därför de är sista dagen med henne imorgon!
Nu ska jag se tv och äta mina nötter pusspuss

Måndag!

Imorse var jag hur trött som helst... helt sjukt höll aldrig på att ta mig upp ur sängen. Men dagen har gått riktigt fort hann bara komma dit så skulle jag hem. Nu har jag och Moa satt oss framför en film, och väntar även på att Robin ska komma! ;)
Puss puss

lördag/söndag

Min helg har varit i full fart. I lördags på morgonen bar det av på våran skoter tur, vi for jag Amanda, Emil och Jonas vi for och hälsa på John i vissträsk. Trevligttevligt!
Efter våran skotertur kom Amanda hit så hade vi tacos mys, gottgott. Sen for vi till Evve dít kom även Ida. Vi hade bara en myskväll det var länge sen vi var alla fyra så det var trevligt. Vi surra på och spela kort.
Mot kvällen gick jag till Robin, det var en hel vecka sen jag hade träffat han! Så det var verkligen på tiden, vi såg film och somna sen.
Imorse då vi hade vaknar ringde Martin och ville att vi skulle följa och köra skoter, så vi bestämde oss för att göra det. Jag Robin Martin Amanda Joel och Nicko for, vi körde till tvärån där vi fick med oss Simon och David och sen for vi till nån sjö. Nu när jag har kommt hem så for vi förbi Evve på en kaffetår! :)
Resten av kvällen kommer jag sitta i soffan, sen ska jag sova hur skönt som helst
 
pusspuss
 

Yeyeye

Nu drar vi på våran skoter tur, mys!! ;)

Skoter!

De här med skoter börjar bli en vana på lördagar, imorgon blir det även att fara på en skotersväng. Med Amanda Emil och Jonas tror det blev vi :)
Jag försöker få hit Robin men nä... Himla unge inte kan han de... Han ska också köra skoter imorgon så han ska upp tidigt så då dög de it! Aja.
Jag är så trött ska göra en tidig kväll.
Sov gott puss vänner!

Don't wait for the perfect moment take the moment and make it perfect!

24 januari!

Idag är det den 24 januari vilket betyder att Sandra fyller 19 år.
Världens bästa fina stora syster! <3

Lill lördag!

Idag så har jag varit och övningskört, vi for till farmor! Bäst att hålla sig från vägarna då jag kommer. Sen kom evve hit och jag evve och Amanda gick på en prommis sen. Sen vart det kaffe hos sundh, och nu väntas sängen!!
Jag saknar min favorit allt för mycket!! <3 hoppas jag hinner träffa han i helgen!!
Godnatt

Förr fanns det ingen, det fanns bara du!!

-

Hallojsankojsan!

Igår gick det bra och det var roligt att få vara med på en kväll.
Idag börja jag sju som vanligt och har precis kommit hem. Min telefon har även kommit tillbaka så nu har jag min vanliga telefon. Pappa har även varit i Piteå så jag tvinga in han på Gina och det vart till och med rätt!!! Inte dåligt!

:)

I´m yours

Halloj, det var väldiigt skönt och behövligt med en sovmorgon. Fast jag vakna typ nio men ändå. Nu sitter jag och väntar på mamma som är och hämtar en kycklingsallad mmmmm så gott!! Annars så lär jag nog inte göra så mycket tills jag ska på praoen. Jag börjar klockan fyra och slutar kring halv 10, sen är det bara hem och sova för dagen efter börjar jag klockan sju.
Nu kom min sallad, pusspuss
Ha en bra tisdag ;)

Måndag!

Nu är jag inne på den andra veckan, fort går det. Dagen har varit som dom andra att hjälpa gamlingarna.
Ikväll så kommer Ida hit, det var väldigt länge sen jag träffade henne!! Så hon borde dyka upp när som helst.
Imorgon får jag sov morgon då ska jag vara på kvällen, så börjar klockan 4!
Hörs hej!! ;)

-

Söndag

Igår så for vi ett gäng till kanis och grilla där. Sen for jag John Petter Amanda och Robin hit och spela lite spel!! Hahaha ojoj.. John och petter tyckte det var väldigt roligt :)) Då dom for hem gick jag och robin och la oss. Imorse gjorde vi it så mycket, och senare idag så gick jag och Moa på byn och köpte godis. Så nu sitter vi och tjockar oss ;)
Pusspuss

myyyyyyyys!

 
Ha en bra kväll! :)

Skotertur!

Dagen börja med att John Petter och Amanda kom hit, vi hann köra typ 2,5 timme innan vi kom fram.... Men it gör de nå fram kom vi :D
Vi for till sikfors och kolla på en skoter tävling där även joel robin robin emil max johan var. Nu sitter jag jag john och petter hos mig och ska äta hörs :)

trött,trött,trött

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. Det känns som det, känner mig hängig och trött.. Och Robin kommer aldriiiig för han är seeeeeg.. Så nu kommer jag hinna somna, mehehhe så skönt.
Men det jag ville komma fram till egentligen var att det inte kommer bli nån sovmorgon imorgon, för då drar jag ut på en skotertur. Jag vet inte riktigt vad John har lurat med mig på... Jag ska tydligen skjussa han i pulka... omgomgomg.. Så vi får se om vi kommer hem levande då gör vi det bra ska ni veta!!!! :)
 
aja sovgott!! 
 

Heeeelg!!!!

Så skönt med fredag, i helgen ska jag sova lääänge jag har varit så trött! Men jag antar att ikväll somnar jag tidigt och då vaknar jag väl tidigt med då..!
Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med Robin, så skönt! En perfekt fredagskväll!! ;)
Puss

Godnatt

Jag är helt galen, galen i dig!

Torsdag, dagen har rullat på som vanligt men idag fick jag gå med en annan. Det var lika roligt de, fredag imorgon skönt med helg och få sova ut!!! Är så himla trött på mornarna så det ska bli skönt! Men det är verkligen jätte roligt på fluxen måste jag säga, jag trivs och trevlig personal och gamlingar så klart ;))
Vi hörs puss

Kvällsmys!

Min kväll har spenderats med evve och amanda. Vi har inte gjort så mycket alls, och nu funderar jag på att lägga mig är sååå trött!!!!!!! ;)

Söta tjejer!!!!!

onsdag!

Redan onsdag!!! Dagarna går så fort på fluxen. Det är jätte roligt, men lite förvirrande hit och dit heheh ;) Det går fort så är det helg och då är det bara två veckor kvar och sen tillbaka till skolan..
Men nu ska jag lägga mig och läsa ur en bok som jag ska ha gjort under praoen.. ;)
 
pusspuss

Första dagen!

Nu har jag gjort första dagen på min prao plats, det var riktigt roligt faktiskt! Idag har jag inte fått göra så jätte mycket det har mer varit att följa med, men har fått göra frukost lunch och städa åt gamlingarna! Imorgon börjar jag även klockan sju men det är ändå skönt att börja tidigt för då slutar jag också tidigt, klockan 2 :)
Ikväll hoppas jag att Robin kommer hit, annars har jag nog inte så mycket för mig skulle jag tro ;)

Hejdå!! ;)

Skotertur!

Nu är vi hemma efter våran skoter tur, och vi lyckades att komma hem hela. Det vart bara kallt mot slutet annars var det faktiskt inte så kallt, riktigt kul! Nu ska jag hoppa i duschen och vänta på maten sen ska jag göra klart mina sista frågor på nkn sen är den klaaar!!!
Imorgon börjar jag sju på min prao så ingen sovmorgon fast än jag är i Älvsbyn! :)
Puss ha det bra!

Lördag!

Hallå mina vänner, idag har jag varit duktig och nästan gjort klart min nk!! Inte dåligt för att vara mig måste jag säga. Ikväll så har jag varit med Amanda Ida Elin evve John Petter och Jonas. Vi har inte gjort mycket bara varit här och surra på. Imorgon ställer jag klockan för då ska jag ut på en skoter tur, vet inte riktigt vilka de blir men dom som var här ikväll och Adam tror jag! De blir bra!
De var min lördag då vet ni hörs!!!

Freeeedag!!

Woho helg!! Skönt, inge skola på tre veckor, inge piteå, inge buss, inga läxor!!! Hur skönt som helst. Det blir bara att vara med dom söta gamlingarna.
Men nu ska jag börja dra mig mot Robin vi hörs pusss!

10 januari 2013

Idag är en bra dag!! Dom andra dagarna har varit tråkiga och låååånga!! Men den här dagen har nog varit bra för att vi har sista provet imorgon och sen har vi prao!! :)
Imorgon får jag också åka bussen som går 20 över 7 lite sovmorgon till och med!! Jag ska även lämna in mitt val för vilka ämnen jag ska läsa i tvåan och trean med!!!!!! Men de blir nog bra, men de kommer vara tufft kan jag säga!
Och imorgon får jag vara med Robin!!! Har inte varit nå med han på hela veckan:(( men imorgon så! :D
Hörshej

buhuhuhuhuhuhu!! :(

Idag har skolan gått fort vi hade inställda lektioner så åkte hem med tvåan, när jag kom hem så plugga jag och sen så har jag och Amanda varit på en promenad!
Och min telefon har gett upp, fuck life!!
Men nu ska jag ta och lägga mig, imorgon är också en skön dag då åker vi hem med halv tvåan! :)
 
godnatt!

ge mig min styrka!

Sen jag kom hem har jag pluggat ändå blir jag aldrig färdig.. de är så mycke nu före praoen, läxor, prov och så ska jag välja vad jag ska läsa i tvåan å trean.... gaaah! djust nu är min önskan att jag vaknar upp med feber så jag får vara hemma!!! Hatar skolan redan less efter första dan! men min räddning är ju dock att jag har prao! :D

skolan!

åhåååå är så trött och hungrig! nu vill jag hem men då ska vi ha den där jäkla 3 timmars lektionen!!!!! :(
åh när jag kommer hem måste jag plugga... inte kul nu!

godnatt!

nu har jag lagt mig till sängs, så att jag ska orka upp imorgon. Mitt pluggande ikväll gick dock inte så bra.. jag vart less så jag gav upp och istället så ränsa jag min garderob och så prova jag och moa kläder och lena oss, hahaha! ;) 
Men nu är de bäst jag lägger mig så jag orkar upp imorgon som tur är så åker jag den sena bussen! 
godnatt
/
         bilden får bli på robin ikväll, jag älskar dig fina pojk! <3
 
 
 

måndag!

Dagen började med att väckarklockan ringde klockan 8.. Robin skulle och köra skoter då, men det sluta dom ut det vart för kallt! Så det klagar inte jag på, då var det bara att somna om så vi sov till typ klockan 11 vilket var väldigt skönt. Senare på dagen så har jag varit med Amanda, Evve och Ida, vi har inte gjort så mycket alls :)
Nu ikväll ska jag plugga... Jag kommer aldrig bli klar med den där hilma läxan jag blir toooookig!
 
 

fuck school...!

Det vart så att vi följde och körde skoter, vi for lite överallt och faktiskt var det inte så kallt. Jag och Amanda lyckades bara med en fastkörning och en tippning så det gjorde vi bra :D stolta tjejer!
Ikväll var tanken att jag skulle vara med Robin, men så blev det inte han skulle göra nå annat.. Så istället tar jag väl tag i mitt plugg... Gaaah blir galen man ska inte ha nånting under ett lov. Menmen.. Jag får skylla mig själv som inte har tagit tag i det tidigare. 
 

Godmorgon!

Igår ringde John och Petter och ville ha med mig på en skoter idag. Så jag och amanda bestämmde oss för att följa, så imorse ställde jag klockan men de är så jäkla kallt... John och Petter är iallafall påväg ner på byn så vi får väl se om vi följer en sväng eller inte ;)
Pusshej!

Lördag

Imorse när jag och Robin vakna vart jag sugen på att fara ut och köra skoter! Så jag tvinga ut han, men jag ångra de ganska snabbt för kallt var de!!!! Men det var en snabb sväng iallafall. Ikväll ska sundharna hit och äta, så kommer min kväll se ut! En lugn kväll med mandy! De låter inte fel i mina öron. Vi hörs puss

Stan!

Jag hitta allt jag behövde i stan pluss lite till, det blev en bh, skor, linne, tröja och ett par jeans. Inte dumt de. 
Just nu är jag trött som ett as, de känns inte som att jag har sovit nånting inatt. Så nu väntar jag bara på att robin ska komma sen ska jag slå på en film och somna till den myssss! ;)
 
Hörs

3 januari!

Idag på dagen var jag med Ida och evve, vi gjorde inte så mycket myste på! Nu ikväll har jag varit och bowla med Amanda evve och Elin, haha de var roligt men gick dock inte så bra... Avsluta kvällen hos alle med han max och robin. Men nu ska jag sussa ska till Piteå imorgon med mamma Moa och moster.
Godnatt <3

1 år!

Halloj, idag har jag haft min blogg i ett helt år!!! WOW stolt! Jag brukar skaffa en blogg och sen ta bort den. Men den här har jag lyckats ha kvar!!
Idag har jag varit i luleå med min faster moa och mina kusiner vi har på leos lekland och så kolla vi på några affärer. Hahah de är så grymt kul på leos med svettigt vart de.
Men nu måste jag gå, hejdå

2013!

Gott nytt år på er! Min gårkväll var perfekt, det vart ett bra avslut på 2012 jag fick fira det med mina fina vänner. Sen följde Robin hem hit och sov, vi sov hur länge som helst idag. Nu ikväll måste jag plugga men jag vill verkligen inte... :((
 
 

2013!!!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0