fuck

Har inte så mycke att skriva här nu. hörs sen

bra start på sommarlovet!

nu har jag gått ut nian kommer aldrig mer behöva gå in på älvåkra! Men jag kommer sakna min fina klass så mycket, det känns ganska tragist att jag aldrig mer kommer gå med dom..!
Efter examen for vi och åt på tresco sen for jag hem och böt om, sen var vi lite här och där under kvällen men den vart lyckad.
Igår på dan for jag till arvidsträsk och kolla där. Sen stanna jag där på kvällen med Ida Amanda Evve och Linda vi åkte lite båt och mös på.
Idag har vi haft fotboll men våra barn det gick bra dom var duktiga!



jag och amanda fick ett stipendium.

I scream your name

examen imorgon!!

Nu har jag gjort bort planteringen för den här veckan riktigt skönt!



Imorgon är det examen, jag kommer aldrig mera behöva gå till älvåkra och jag kommer aldrig mer gå i nian. Jag måste säga att det är riktigt hemskt att lämna våran fina underbara klass. Jag kommer sakna den massor. Och alla andra fina nior. Men vi ska göra det till en bra sista kväll med varandra!!!! Jag bjussar på några bilder sen :)

godnatt

you have made me weak!

jag gråter ba i regnet!

Huvva vilken dag det har varit har nog aldrig varit så trött som jag var idag nån av dagarna. Idag har det gått segt och vi har haft långt att åka bil och gå! Och föresten jag såg en orm idag!!!!! Fyfaaan, säger jag bara.
Jag ska se nån film sen ska jag sova är så jäkla trött.. hööörs :)

grattisgrattis! ♥

Idag fyller världens bästa Evelina hela 16 år! Hoppas du får en bra dag med massa gott och mycket presenter. Önskar jag kunde krama lite på dig idag men det får bli en annan dag!



var allt för länge sen vi sågs, saknar dig vacker barn! ♥ ♥


Fast jag inte kan vara hos dig
vill jag önska dig grattis från mig

Hoppas en underbar dag du får
då man bara fyller en gång per år

thought you were honest.

min dag!

Idag har jag varit förbi Linda en sväng på dan sen hade hon träning med sina barn! ;)
Sen hade jag träning med mina barn klockan 6 dom var gode söta och härliga idag måste jag säga. När jag kom hem såg jag oth och nu ska jag börja dra mig mot sängen, plantering blir det imorgon.. men i veckan är det bara 4 dagar!!!!

godnatt

grow up

Min gårdag började med att jag for på högheden och såg nå bilar köra typ, sen bakade jag och Amanda en kladdkaka som vi bjöd Petter och Jonas på. God vart den! Sen for jag hem och var med mina kusiner ett tag. Skulle egentligen vara barnvakt åt dom på kvällen men så blev det inte efter många omständigheter. Så jag följde till Amandas farmor en sväng, men vi for typ hem direkt och då hoppade vi av i nygård där Jonas och Emil hämta upp oss. Vi åkte runt en sväng sen for vi och fikade hos Amanda.
Idag har jag träning med barna sen vet jag inte riktigt vad som händer och sker, men det får vi se ;)

LYCKLIG

just nu är jag nog över lycklig jag borde sitta i bilen påväg hem, halv fyra sätter vi sista plantan och klockan är det nu. Det är en underbar känsla att sätta sig i bilen och dricka en festis!! :D hahahha
ha en bra fredag, för det ska jag ha!

så less, så less, så less

Jag är så less planteringen som det bara går bli, har ont över allt, alla kryp, allt regn och allt!
Men imorgon är det sista dagen för den här veckan undeeeerbaaaart! :)
Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orkar upp imorgon.. godnatt!

del 3

Vi åkte upp i en hiss som var jätte högt upp där man kunde se utsikten.








Sen var vi på ett konst kvarter, där de som "jobbade" var drogade och rökte på. Hela väggarna var målade det fanns inte en fläck som inte var målad.








Blandade bilder
¨







Nu har ni fått min resa i bilder från Berlin!
Jag vill tillbaka nuuuu så härligt det var!!!!


del 2

madame tussauds











blandade bilder








arbetslägret

















Man fick gå in i olika rum och göra vissa saker på varje ställe. Dom skulle rymmas hur många som helst vid det lilla matbordet sängarna och toaletterna ungefär 200 stycken.

Det här var oprationsbordet

Här förvarade man de döda

Här rulla man ner de döda och in i rummet


Direkt efter vi hade varit på det här så for vi till ett skräck hus

Först var det folk som skrämde en.
Sen var det museum, där dom visa hur vissa har dött.





blandade bilder








bilder från Berlin!

Blandade bilder




















Choklad museum och choklad restaurang










kommer mer bilder sen :)

You think you're cooler than me

Halloj, i fredags var det ju som sagt avslutnings middan. Det var trevligt vi åt prata och hade lekar. Vi for där ifrån kring nio nångång och då for jag och Amanda hem och bytte om sen for vi ut och var med John och Jonas ett tag. Vi körde runt ett tag sen for vi till mig och drack kaffe.
Igår skulle jag och Ammis egentligen vara på fotbollscup med våra små fotbollsbarn men det var så lite barn så vi behövde inte följa med. Igår kväll så kom Evve Linda och Amanda hit vi var här ett tag sen for vi till Idas mormor där hon och Bea var. Sen kom även boysen förbi en sväng, senare mot kvällen så åkte vi lite bil och träffa lite folk. Men vädret sög så jag och Amanda bestämmde oss för att köpa lite gottigott och fara hem till mig och tjocka oss lite grann, Amanda stanna även och sov över här. Imorse så gjorde jag och Amanda massa fina videosar, haha ojojoj!!!! Jag sitter än i min pyjamas och känner att det blir en sån dag hela dagen vilket låtert sköönt!
Imorgon blir det att plantera igen hoppas bara inte att det regnar!
Sen ikväll ska jag försöka hinna lägga upp lite bilder från Berlin.

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0