skola imorgon

min kropp är helt död.. har ont i varenda kroppsdel, jag har precis fått masage av sandra kan säga att det var gode så skönt! Amanda ringde ikväll och tvinga ut mig på byn för att köpa pluggnings godis, så jag följde och jag kan säga att promenaden upp tog betydligt längre än vad den brukar! Sen for vi hem till Amanda och plugga.
Idag har vi bytt ställe på planteringen och det är uppför stenigt och buskigt gaaah!
Imorgon ska jag på skolan och jag har faktiskt längtat efter det att få träffa min fina klass och göra bort det sista i skolan. Men på fredag ska jag däremot plantera och sen är det avslutnings middag för alla nior! :)

huh!

Första dagen för planteringen är avklarad!! Det var jobbigt och drygt men man tjänar ju pengar på det så!
Jag satte 2430 plantor idag! Nöjd tjej! Jag tror inte jag kommer sätta lika många imorgon för min kropp känns lite död blåsor i händerna och skavsår... Menmen det är bara bita ihop och köra på!!
 
Bjuder på nån bild från Berlin!









nu hinner jag inte lägga upp nån mer måste plugga och sen ska jag sova! :)

beautiful

Igår kväll så började med att vi for och såg fotboll men det vart så kallt så jag Linda och Amanda for till boysen och åkte lite epa. Sen for vi förbi och träffa nå andra också och då kom även Elin och Ida dit. Nå mycke mer hände inte! Nu ska jag gå ut i det fina vädret ett tag vi hörs! :)

hemma!

Nu är jag hemma efter en sjukt rolig resa!! Vi har haft det hur bra som helst sol hela dagarna och det har varit riktigt intressant. Vi har gjort nånting varje dag varit och gått och kolla på saker. Jag kan säga att det här en av de bästa resorna jag har gjort!!! Jag bjuder på bilder sen, nu ska jag göra mig klar sen ska jag och kolla på fotboll! :)
Ha en bra fredag pussss

hoppas allt är bra

Hejhej hoppas allt är bra, jag har ingenaning vad vi gör just nu eftersom jag har gjort ett tidsinställt inlägg! Men vi har det nog bra skulle jag tro, det börjar dra sig mot sitt slut av resan... jag ska bjuda på massa bilder då jag kommer hem pussss!!!


finisar

flygplaaaan!

Just nu är jag säkert i Stockholm på arlanda, om vi då tog oss fram med planet från Luleå men de hoppas jag att vi gjorde vilket jag tror!

kvällen

Emil och John kom förbi sen for vi till Amanda och sen vidare på björnjakt, det var då bland den värsta bil turen jag åkt!!! eller nä okej men läskigt var det då snöigt halkigt och fort gick det!! Men vi lyckades då överleva iallafall, vi fick inte se oss nån björn med en hare!
Jag har precis kommit hem och nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon ha det bra puss!

hejdåååå!

Imorgon far vi!!! Vi far 6 från Älvsbyn och flyget från Luleå till Stockholm går klockan 8. Jag tror vi skulle vara i Berlin kring 3 på dagen nån gång och då ska vi in med sakerna på hotell rummet direkt sen ska vi ut och kolla oss runt. Vi kommer inte sitta still och sola så mycket det blir att gå en heldel. Men vi kommer ha lika roligt för det. Jag har packat allt det är bara det sista lilla kvar nu små sakerna som jag behöver imorgon med.
Ni får ha det så bra här hemma för vi ska då ha det hur underbaaart som helst där borta bara leva livet!





jag och denna heting kommer dela hotellrum!!! kan inte bli bättre

wihooo!

Igår var jag upp till Susanne och Mats för Mats fyllde år. Sen på kvällen for jag ner till Amanda Evve och Ida. Senare kom även John Petter och Adam förbi. Det vart en trevlig fredag kväll!
Idag for jag och mamma till stan jag fick med mig hem två par skor, ett linne, en bh, smycken och lite saker till Berlin! :)

bilder från igår



hörshej

´min dag






det här är vad jag kommer göra idag sen ikväll får jag se vad jag hittar på! :)

städa
packa
plugga
prova en examens frisyr

på söndag, på söndag, på söndag



lääängtar!

torsdag

Det vart inte så mycke packning och pluggning.. Vi for till Sundharna och sen följde Amanda hit så vi har sett film :)
Men imorgon ska jag packa och plugga lite! :)

vi hörs



-girls just wanna have fun

står inte ut står inte ut.

Igår efter vi sluta så gick jag Ida och Olli och sola sen hade jag träning med barna, sen for jag till påle dit även Elin kom vi sov över där och hade myspyys.
Jag kom nyss hem har varit och sett damerna men det vart så kallt.

Ikväll ska jag packa till tyskland göra bort lite läxa som jag måste göra innan jag far..
Alla nationella är gjorda nu så jäkla skööönt!

härliga helg!

Helgen har varit bra, fredag börja med att Evve kom hit sen for vi till Elin och var med hon och Ida. Då Evve och Ida for hem så var jag med Elin vi köpte jordgubbar och skrev en pack lista till berlin inte dumt! ;)
Igår så var jag och Amanda diskare på Mattias 40-årskalas de gick bara bra! Hahaha ja ritigt söta var alla. Vi har hemma halv tre och då var de bara slänga sig i sängen för vi skulle upp åtta på fotbollsutildning.. lite kämpigt var de men vi lyckades ta oss upp. Vi har även tagit kort med våra fotbolls barn idag ;)

Veckan är fullproppad av prov.. Men som tur är så är det ju kort vecka!
Nu ska jag ta tag i lite plug.. vi hörs ;)



pusss

you have played any other person

-

puuuh!

Jag hinner verkligen inte med bloggen nu känner jag! Antingen är det skola eller så är det nå annat. Men den mesta tiden går nu åt att plugga, eftersom jag måste göra allt som ska göras veckan då vi är i berlin och jag börjar ju plantera sen så det som ska göras då måste jag också hinna göra... Idag har det varit en vanlig skoldag jag gjorde också bort det muntliga nationella i matte så det är gjort nu. Sen när jag kom hem har jag bara pluggat. Jag ska skriva en so uppsats om Stalin och en no uppsats om Alfred gaaaha idgdgkjfjbkjfdkjkfbfjk ungefär så känner jag för det...jag har även en massa andra saker.. men nu ska jag fortsätta med plugget. hörs



allt det här ska jag hinna göra innan vi far det är altså innan onsdag! bara lägga på ett ryck

7 skoldagar!!

Vi slutar 12 måndagar nu eftersom vi inte har nån profil riktigt skönt!
Idag har jag gjort bort en redovisning och ett prov känns riktigt bra så det är inte så jätte mycket kvar av skolan nu! Det är bara sju skoldagar innan vi far till berlin :D så jäkla skönt det ska bli att fara dit, komma bort ett tag och slippa allt!

sweet!

Igår efter skolan ringde amanda och fråga om jag var sugen på centrum mat och när är man inte de?? Så vi for och åt där sen for vi till lomtjärn och lekte med Amandas kusiner! Klockan 2 hade vi träning med barna 36 stycken var de igår.. Kvällen börja med att jag var med Amanda och Ida sen for vi ut en sväng och var lite överallt! :)

Idag har jag verkligen inte gjort mycket såg en film med Sandra imorse sen har jag varit hos farmor. Ikväll får vi se vad som händer men nånting blir det nog att göra! :)

hörs

så less, så less, så less

halloj! Var ett bra tag sen jag skrev, men jag har inge intressant att dela med mig bara att jag är less allt!
Vi har haft matte mationella och vi har ett till men jag har redan klarat de man behövde 23 poäng och nu har jag 24 pluss ett till så det känns skönt! Annars är jag så less skolan så jag orkar inte... jag har även blivit förkyld hade feber igår men de var bara gå till skolan för vi hade nationella så ville inte missa de. men snart helg SKÖÖÖNT!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0