Valborg!

Imorse vakna jag kring halv 8 då Robin for till skolan, själv fick jag ligga kvar i sängen ett tag till :) Sen for jag och Amanda upp på byn kolla i lite affärer och åt på centrum. Det kom även fram en utlänning till oss och sa: dududu, skriv your namn, vi fatta nadaaaa!!
Snart ska jag dra mig mot gymmet. Ikväll ska jag till min faster i hennes stuga, jag är en skötsam flicka och följer med mina föräldrar. Vi får dock se om vi far ner på byn lite senare då vi har ätit och de. Men det blir nog bra vilket som, ha en bra valborg!! ;)
pussss
 
sommmmmmmar!!

This is love!

Hallo, min morgon började med att jag skulle till läkaren i piteå för att kolla mitt öra. Jag har en infektion i örat så jag har fått örondroppar så att det ska bli bra. Sen har dagen rrullat på som vanligt, vi fick även veta att vi inte har någon lektion imorgon. Egentligen skulle vi bara ha svenska men då fick vi skippa den. GRYMT SKÖNT! Så imorgon får jag sovmorgon!!!! 
Nu ska jag krypa ner i soffan och invänta att Robin ska komma hit, jag ska hitta en bra film som vi kan mysa till. 
 
-lovelovelove! ♥

Söndag

Halloj, idag så vakna vi ganska tidigt och då for Robin för att göra nånting. Nu har jag och Moa varit upp på byn och köpt jordgubbar och choklad!!! Muuuums!! Ikväll måste jag plugga lite, annars händer de nog inte så mycket! :)

Lördag!

Hej, igår fick vi sluta tidigare så vi hann hem med två bussen. Väldigt skönt. När jag kom hem så for jag på gymmet, sen for jag bara hem duscha och åt och for sen till Elin, dit kom även Evve Amanda och Ida det vart en myskväll!! Mot kvällen så gick jag och Robin hem hit och vi somnade ganska så fort. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag och Robin ska iallafall äta här sen får vi se vad som händer ikväll.
Vi hörs, ha en bra lördag kväll, pusss!

smile!

 

Onsdag!

Halloj, idag stanna jag och Evve i stan jag fick med mig hem en bikini och sen gick vi och hälsa på John och Petter. När jag kom hem idag så hade vi ingen ström.. Den var borta hur länge som helst.. Så vi for till våran faster så jag och Moa kunde ladda telefonerna, haha!! 
Jag fick även veta att jag har fått sommarjobb på ugglan, sen nu ikväll så ringde han även om planteringen och sa att jag hade fått de. Så skönt att det är fixat, så man slipper tänka på det.
Imorgon får vi åka sena bussen och så har vi bara de nationella provet sen så slutar vi! SKÖÖNT!
 

Just give me a reason!

Halloj, nationella var inte de lättaste.. Det är så mycke man ska läsa så man hinner tappa tålamodet och glömma vad man läste. Men jag tror ändå att jag klara de och de är ju huvudsaken. När jag kom hem så gick jag till gymmet, jag måste börja vara där oftare för jag har fått övningar jag ska göra. Sen när jag kom hem därifrån har jag hunnit hacka en sallad och nu väntar jag bara på mat.
Sen ikväll ska jag nog inte göra så mycket alls, de är så skönt när vi inte har så mycket i skolan.
 
ha det bra!

Världens bästa pojkvän! ♥

Det blev inte att fara och övningköra nånting. Istället såg jag lite tv och så har jag beställt hem ett par byxor, jag har såna som jag älskar men har beställt i en annan färg. 
Jag kom på nu att jag ville att Robin skulle sova här, och jag lyckades tvinga hit han så han är påväg hit nu. Har även sovmorgon imorgon, så perfekt! :) 
 
Godnatt!
 

I won't give up

Halloj, idag åkte jag som sagt hem med tvåan så de känns som att jag har varit hemma jätte länge, iallafall för att vara en måndag. Jag har nyss bakat chokladmuffins, annars har jag inte gjort så mycket nu ikväll känner mig uttråkad. Ska försöka få med pappsen ut i bilen så vi kan fara och övningsköra en sväng. 
 
Imorgon har vi nationella i svenska i läsförståelse... Hoppas det går bra. 
Pusshej


 
 

 

-fredag

Halloj min morgon började inte så bra jag vakna lite sent och så skulle jag duscha, då börja jag ju också såklart blöda näsblod.. Men jag hann till bussen iallafall. Vi har haft två timmars hål idag så då gick vi till stan. Sen skulle vi äta våran lunch halv 2, men såklart så var de mesta slut.. Sen såg vi på Magnus Betnér han var säkert duktig men jag gillar inte riktigt sånt där.. Jag hade även en sån tur så att jag fick åka bil hem!!! Skönt! Nu ikväll ska jag vara med Robin, och så ska jag soovaaa länge imorgon är så trött, just nu iallafall ;) hehe

 

 

 

It hard to say goodbye.

Halloj kom hem för ungefär en timme sen, jag har hunnit dammsuga
huset annars har jag inte gjort nånting. Det kändes bara som att
jag hann komma till skolan så var det bara att fara hem, men
de klagar jag inte på bara bra. Imorgon har vi två rätters lunch i
skolan och sen ska vi och se på Magnus Betner de blir nog kul de.
I helgen tror jag inte att det händer så mycket alls, jag hoppas
på att få vara med Robin hela helgen! Det låter bra i mina öron!
 
Men nu ska jag gå och äta, vi hörs ha det bra pusss! ♥ ♥ ♥
 

Close to lose it all.

Jag har känt mig dålig hela veckan, jag har haft så ont i magen och i huvudet. Så i morse då jag vaknade hade jag feber. Jag vet inte vad de är med min kropp just nu.. De känns som att jag har haft feber hur mycke som helst under de senaste månaderna, förr hade jag aldrig de. Så idag har jag inte gjort mycket har sovit typ hela dagen, och så har jag faktiskt varit så duktig och börja läsa i våran bok som vi har i skolan. 
Men nu ska jag gå och duscha sen ska jag lägga mig tidigt så jag har sovit ut och inte är trött imorgon bitti.
 
Nu viil jag ha sommarlov, sommar, sola, bada! 
Bildbomb,
 
-pusss

Hockey!

Tjenatjena, idag hade jag mitt svenska nationella tal, skönt att det är gjort. Nu är det bara dom andra kvar men de kan man som ändå inte förbereda sig på. Vi såg även på en föreläsning då en prata om sin uppväxt det var sjukt bra men hemskt var det också.. Efter skolan gick jag på stan jag hitta mig ett par shorts. Sen fick jag även åka bil hem idag! :)
Nu sitter jag och ser på hockeyn och hoppas på en vinst för luleå ikväll, de skulle sitta fint! :)
 
Pusshej

Lovelovelove!

Heej skolan idag gick gode fort och vi hade ingen engelska så ett pluss i kanten för de. Jag åkte hem med halv femman och då kom Robin hit. Så nu ikväll har jag skrivit klart mitt tal som jag ska ha imorgon... Hm inte kul alls!
Nu har vi lagt oss framför en film och ska snart sova.
Godnatt pusss!

Love you!

Söndag!

Halloj söndag idag.. Skola imorgon. . Bläää inte kul. Annars har de inte hänt så mycke i helgen. Igår kom sundharna hit och åt sen kom evve och ida hit. Efter ett tag kom även emil jonas john och petter hit. Vi gjorde inte så mycket körde typ runt i deras epor! Robin kom hit inatt nån gång då han kom hem från piteå. Nu ska jag väcka han så vi kan gå och äta!! 
Pusshej!
 

Onsdag!

Skolan gick väldigt fort idag, de kändes som att vi bara kom dit och sen var de slut. Vi hade även en tipsrunda på nkn idag och nog vann jag och evve så jäkla kungliga vi är på de där altså!  Idag har jag också hunnit äta årets första mjukglass, sen har jag varit på en promenad och så gick jag förbi till Robin. Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova, godnatt!! ♡♡
Älskar dig! ♡♥l

Godnatt!

Nu blir det sängen för mig, känner att jag kommer sova huuur gott som helst!!
Sovgott!
 

Perfect two!

Idag fick vi sluta tidigaere så vi hann åka hem med halv 4 bussen, väldigt sköönt!! 
Nu sitter jag och försöker göra lite läxa men jag hittar som alltid något annat att göra så det går inte så bra.. Å snart är det kväll och då får jag sova!! Underbart, är så trött så det ska bli skönt.
Men nu ska jag ta tag i det här vi hörs!
 

8/4

Idag var ingen rolig dag att kliva upp, jag var så himla trött att det inte går beskriva.. Skolan har också bara varit seg och jag längtar redan till nästa lov. Jag måste även ta tag i lite plugg som jag bara vill kräkas över! Tänk så skönt med sommarlov nu!!!!!!
Just nu sitter jag och väntar på Robin, han ska komma hit och hjälpa mig att plugga lite då kanske det går bättre. Vi båda åker sena bussen imorgon så han stannar även här och sover inatt, jippi!! :)
 
vi hörs pusss!
 

söndag!

Tjenixen, idag har jag inte gjort så mycket jag och Robin har bara myst på och tagit det lungt hela dagen. Jag kom nyss hem från en övningskörnings tur med farsan, hm.. himla biljävel!!!! Men ska ut sen igen ska ju bli proffs!!! :D
Skola imorgon..huvva känner mig inte alls sugen... blääääää
 

Lördag kväll!

Hej, det vart så att jag och mamma for till mormor och morfar. Jag övningskörde dit!!! Läskigt.. Jag hitta mig typ en jacka, en liten mer sportjacka ;) när vi kom fram så åt, sola vi och bara myste på. Nu ikväll ska jag vara med Robin han är påväg hit nu, hoppas inte vi ska göra så mycket är så trött så hoppas på en lugn och skön kväll!!! ;) vilket jag tror att det blir!!
Hörs pussss!

It is not easy when it is difficult!

Idag vart det en promenad jag och Amanda gick på en lång prommis sen gick vi till henne, annars har det inte hänt så mycket. Nu är Babbi Putte Helena Stefan Anna Jocke och Mona här, dom har varit här och äti middag.
Imorgon är det bara jag och mamma hemma så då ska vi fara till mormor och morfar till deras stuga och pimpla å mysa på!! ;)
Men nu ska jag gå och vara trevlig vi hörs puss! ;)
 
 

Fredag!

Halloj, fredag idag och lovet har gått aldelens för fort tycker jag.. Igår var vi iallafall hos Klara där vi fika prata och hade lekar kul var de!! :) Nu funderar jag på ta tag i min dag, tror jag ska gå ut på en promenad de lät skönt i de fina vädret! :) så får de bli!
Pusss

Grattis Amanda!!

Idag fyller min fina vän Amanda 17 år, grattis till dig bäst mandy! ♡ 
Så idag har jag varit och fikat hos amanda har hunnit med två svängar, annars har jag inte gjort så mycket. 
Nu sitter jag hos Robin och väntar på att han ska duscha klart sen ska vi mysa med chips och en skräck film!!!! Woooo. 
Imorgon ska jag till Klara på födelsedags fika blir bra!! ;)
Love you!!

Tisdag/onsdag

Påsklovet rullar på bra, det är soligt och härligt väder. Igår så var vi till en sjö och körde skoter sola och pimpla evve följde även med, så vi raca med hennes skoter. Kungar!
Igår kväll var jag med Robin vi hade varit tillsammans i 6 hela månader igår!! <3 underbart!
Idag for jag och evve till stan jag hitta mig en tröja och en klocka, annars blev de inte så mycke mer. Nu sitter jag och Moa och ser en film och äter grönsaker och dipp. Snart kommer även Robin hit och myser med oss!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0