Imorgon är det fredag ✌

Halloj, torsdag idag och imorgon är det fredag, heeelg!. Grymt skönt måste jag säga. Idag hade vi prov och nu har vi inte nå prov som vi vet av iallafall. Annars händer det inte alls så mycket. Är grymt trött tror inte det blir så mycket gjort för mig ikväll, måste dock försöka skriva klart min engelska.... 


11/11

Hej, måndag idag och veckan började väldigt bra måste jag säga. Vi hann åka med halv två bussen istället för halv 5 bussen. Om vi hade gjort klart våran uppgift fick vi sluta och på engelskan fick vi jobba hemma. Väldigt bra! Jag har åkt på en himla skit förskylning.... inte kul!
I fredags for vi ett gäng tjejer till Ida-Johanna där vi lagade middag åt massa gott och snacka på. Vi sov även över hos henne, sen dagen efter blev det bad i boden. Det är inte ofta man är dit och badar så det var roligt. Lördag kväll var jag med Robin Danne och Sophie vi gjorde inte så jätte mycket. Igår pluggade jag hela dagen och hela kvällen vi hade ett hemprov som skulle vara inlämnat idag men jag hann klart med det :)
Nu ska jag ta och skriva på min engelska så att den också blir färdig någon gång!
Pusshej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Längesen sist känner jag men jag har inte riktigt orkat ta mig tid till bloggen. Det har ju som sagt varit lov det har varit huuur skönt som helst bara synd att det gick för fort som alla andra lov.. Under lovet har jag varit till stan, jagat hare och varit med vänner. Har ju också klippt lugg förresten!! Kändes ganska ovant i början men nu har jag börjat vänja mig. Annars har det inte hänt så mycket. 
Nu måste jag ta tag i mitt plugg.... Vi hade en svenska uppgift som skulle vara inlämnad före lovet men jag har heeeelt glömt bort den.. Så min kväll kommer bestå av skrivande!
Hööörs!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0