Mys!

Halloj, idag så var jag med Robin på morronen. Sen gick jag Amanda och evve och fika på centrum, riktigt mysigt.
Nu ikväll så for jag amanda klara och idajo på byn för de var kvällsöppet, jag hitta mig tre nya tröjor.
Nu har jag och och världens bästa Robin lagt oss för att se en film, med tända ljus vilket myspys! ;)
Puss

Life doesn't get easier, you just get stronger

Det var ett tag sen sist, har som glömt bort att jag har en blogg..Men lovet rullar på, i måndags tog jag Ida och Evve på oss slalom skidorna och for till kanis de var faktiskt riktigt roligt. Det är roligt för nån gång att åka, inget jag skulle göra varje dag. I tisdags vart det en skotertur, den börja dock inte så bra.. Jag hann köra fast typ det första jag gjorde. Men vi tog oss lös som tur var :) Vi for till Ida i påle och grilla och myste på. Idag har jag varit på boden badet och bada. Sen ikväll så for jag till Robin men då var de tydligen kanis som gällde så då var de bara på med kläderna och fara dit. Nu har vi kommit hem och ska se en skräckfilm och sova!! ;)
Sov gott! :)

24 februari!

Nu var min dag över, det är inte lika speciellt att fylla år
längre som när man var liten. Men jag hade ändå en lyckad
födelsedag. Med fina presenter och god tårta. Igår kväll kom
Amanda, Ida, Evve, Elin, Petter, Johan och Emil hit.
Jag fick typ pengar tröja hårsrpay parfym och hudloktion.
 
Men nu ska jag försöka tvinga ut pappa och köra
skoter. Hörshej!
 

17 år!

Idag är jag hela 17 år!! ;)

sportlov!

Äntligen fredag och sportlov, det känns som ett behövligt lov. Vi har inte heller så många läxor under lovet. Vilket gör saken ännu bättre. 
Idag fick vi sluta tidigare så jag hann med två bussen. Senare idag ska vi och äta på thai köket mums. Men är så jäkla trött så bäst jag tar mig en pn! :)
 
puss

20/2

Halloj, min dag har sett ut så att jag först var på skolan vi sluta redan klockan 12! :) Efter skolan for jag Mirre John och Petter på sunes. Sen gick vi till stan med även Olli och Elin. Jag fick med mig hem en tröja och en sjal. Jag och Amanda gick även här på byn en sväng där jag köpte ett block till skolan och jordgubbar mums!! :D
Nu ikväll har jag varit med Robin vi har inte gjort så mycket bara myst, han far bort imorgon och är borta tills på måndag... Inte kul! 
Imorgon har vi även sovmorgon och slutar klockan 2!! Underbart!
Godnatt sovgott pusspuss
 

löradag/söndag

Halloj, igår så for jag Robin Moa och Alle till kanis och åkte slalom. Det var så länge sen jag gjorde det så det var riktigt roligt faktiskt. På kvällen kom först Amanda Linda och Evve hit sen kom även Emil Jonas och John. Vi for till Ida och hälsa på annars gjorde vi inte alls så mycket.
Idag for vi alla på en skotertur, Petter följde även med. Vi for till tvärån på nått berg, det vart lite fastkörningar!!!! Men den där himla vägen var inte så bra. så det fick vi ta. Himla grymma är vi då iallafall som lyckas komma hem hela och levande!
Ha en bra söndag pusss!
 
 

Fredag

Så skönt med helg!! Skriver inte så mycke för har ingenting att dela med mig om. Mina dagar är väldigt lika typ skola plugga sova..
Ikväll har jag och amanda haft en mys kväll inte gjort nånting men skönt var de. Efter ett tag kom även Robin hit och då vart de full fart med vattenkastning... Hmm, fast jag klara mig ganska bra. Just nu ligger Robin och sover jag somna till en film så kan inte somna nu.....
Inte kul, men bäst jag försöker somna igen annars blir det en låååång natt!
Godnatt vänner! <3

Follow me!

 
Skoldagen var it ens värd att fara på idag. Vi hade en timmes svenska lektion, sen gick vi på mässan ioch tog halv 2 bussen hem. Så skulle varit hemma de hade varit skönt, men hade även utvecklingssamtal idag så de hade ju inte gått..
Ikväll så kom Amanda hit så vi åt oss en semla det är ju faktiskt fettisdag idag så det var vi värda.
Imorgon åker jag tidiga bussen på morronen men även den tidiga hem! :D riktigt skönt.
 
Godnatt!
 
 
 

Måndag!

Halloj, måndag idag skolan gick fort vi hade ingen idrott istället såg vi en konsert och sen fick vi sluta tidigare från matten så hann med halv 4a bussen!
Imorgon blir även en lugn dag ingen 3 timmars lektion med medicin!!! Så skönt!
Nu har jag Moa och Robin gjort en fruktsallad som vi ska äta och se familjen annorlunda!
Puss

Lördag!

Igår for vi och kolla på hockeyn, Linda har även kommit hem så när jag kom på isahallen var hon där!! 
Efter hockeyn for jag till Robin, vi såg en film och somna dirket men det vart inte så mycket sömn jäkla hosta!!! Blir galen på den. 
Ikväll ska jag till mina kusiner och vara barnvakt till dom, kul!! ;) Efter det får jag seomjag hinner fara till Olli.
Men nu ska jag gå och pussa på Robin! ♥
ha det bra!

För dig Elin :)

Min kära vän Elin tyckte det var så tråkigt att gå in på min blogg utan att jag hade skrivit nå.. Så för hennes skull är det väl bäst jag gör ett inlägg :)
Jag har börjar bli frisk nu, det är bara hostan som spökar lite grann. Så jag har varit på skolan, och det är så skönt vi har ingenting!!! Ingen läxa än så länge, och jag njuter.
Idag ska jag nog inte göra så jätte mycket, pappa fyller hela 43 år idag så det blir nog bara att vara hemma. 
Fredag imorgon det blir ännu bättre, imorgon kväll tror jag att jag ska och se hockey. Hoppas även att jag hinner vara med Robin, men de får jag väl se till han har helt enkelt inget val! :D
 
Fick bli en bild på hela familjen, men grattis världens bästa pappa! <3

klen!

Det vart inte skola idag heller, steg upp imorse och tänkte fara.. Men kände mig inte pigg så jag återvände till sängen. Jag har ingen feber just nu, men den värkar ju komma och gå som den vill.. Men imorgon tror jag att det blir skola känner mig piggare och har kortdag imorgon! :)
Jag har inte gjort nånting alls men ändå har dagen bara sprungit förbi känns det som. Resten av kvällen lär det nog inte hända så mycket blir nog att se lite tv och så ska jag lägga mig tidigt!!!
Pusspuss
 

Feb. 04, 2013

Det blev så att jag stanna hemma idag hade feber då jag vakna. Är dock uttråkad till 100% det finns verkligen ingenting att göra. Men nu ska jag gå och måla naglarna :)
Bye

You are the one and only!

Imorgon börjar skolan efter en väldigt lång tid!! De känns som att det var jätte länge sen jag var i skolan! Men jag vet hur less jag kommer vara, efter redan första dagen kommer jag vela ha praktik igen pluggpluggplugg blir det..
Men får se om det blir skola för mig imorgon just nu ligger jag i feber men får se hur det är imorgon. Min kväll kommer spenderas i soffan, nu ska jag slå på en film och somna till den :)
Pusshej

godnatt!

Middan hos Sundh var god och det var trevligt. Jag tror aldrig jag 
och Amanda har varit så lättroade som vi var ikväll, det behövdes
inte mycket för att våran kväll skulle bli bra! Hahaha vi satt
framför en svart tv men ändå rann tårarna av skratt!
Nu har jag lagt mig och väntar på att Robin ska
komma, jag lär nog hinna somna men jag får
ju vakna upp med han istället då lika
bra är det!! ;)
Pusss godnatt!

middag hos Sundh!

Halloj, det var nog inte så smart att jag sov hos Robin inatt.. Nu har jag själv åkt på feber och är förskyld... aja!
Vi är iallafall bjunda på middag hos Sundharna ikväll, det blir nog en lugn och skön kväll för mig och Mandy skulle jag tro!
Men nu ska vi fara hörshej!!
 
 

1 Februari!

Sista dagen idag var de.. Tråkigt kommer sakna mina små söta gamlingar...
När jag sluta så träffa jag Olli på byn vi gick runt och kolla lite till Ida Amanda och Evve kom då gick vi på centrum och fika, mysigt var de.
Nu har jag precis kommit till Robin, han är sjuk den stackaren.. Så nu är det bäst jag går och tar hand om han innan han hinner ropa själv!! :) 
Ha det bra pussssss
 
-love you!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0