Vad vi än kallar det så är det bara ett långsamt farväl!

Hej, det var ett tag sen vi hördes. Men det är bra med mig. I lördags var jag på pdol, det var trevligt och roligt. Annars har jag inte gjort så mycket mest solat i det fina vädret.
Igår så var jag med Amanda klara Elina och Idajo. Det är så kul att träffas då det blir så sällan. Idag så har jag bara varit hemma Moa fyller hela 14 år idag!!
Annars så saknar jag min pojkvän som är i fjällen.. Kommer inte träffa han nå i veckan det är synd om mig! ;)

Onsdag!

Hello, under tiden jag inte har bloggat så har jag hunnit vara till mormor och gammelmormor. Jag mamma och moa for först till laisvall och sov där sen till mormor. Ni får bilder sen. Idag så for vi till luleå och växla pengar tills vi ska utomlands, sen så hitta jag också jeans, ett linne, en klänning, örhängen och en norrbottens ring. När jag kom hem så for jag till Robin, då vi bada och sola i det fina vädret. Sen for vi och va med hans vänner ett tag och köpte lite gott så nu har vi lagt oss framför en film.
Vi hörs :)

Everyone makes mistakes.

Hej, torsdag idag! Snart helg. Imorgon gör jag min sista dag på ugglan, det känns väldigt tråkigt men ändå skönt. Att slippa stiga upp på morgonen, men det är nu man har kommit in i det, menmen.. Det ska bli skönt att vara ledig. 
Igår var vi på diggiloo, det var riktigt bra faktiskt. Jag älskar att vara där det är så mysigt. Nu ska jag slå på andra avenyn och se det, sen ska jag ta en tidig kväll. 
I helgen får vi se vad som händer det vet man aldrig.
Pusshej
 
 
Vi var även med i piteå tidningen idag!
 
pusshej
 
 



Bäst Moa!!

Only know you love her when you let her go!

Fredag idag, väldigt skönt måste jag få säga. Att slippa ställa klockan och gå upp, älskar att ligga i sängen hur länge som helst på morgonen. Nu är det bara en vecka kvar på ugglan, det känns skönt men ändå tråkigt för det är nu man har börjat lära sig allt och kommit in i de.
Idag har dagen varit ganska seg, vi har inte gjort nå speciellt. Men efter lunch bakade jag chokladbollar. I helgen vet jag inte riktigt vad som händer.. Jag vet inte om jag ska till Luleå eller inte.
Ikväll ska jag kanske vara med Robin annars tror jag inte att det händer så mycket. Och imorgon får vi se om det blir Luleå eller inte.
Puss
 
 
 

Världens bästa syskon! ♡



Would you know my name if I saw you in heaven?

Hej, när jag vakna i morse ville jag inte alls stiga upp.. Jag visste att det skulle bli en lång dag för vi hade inget speciellt vi skulle göra. När jag väl tog mig dit så vart det inte så, före lunch så gick jag och en gamling till en samlingssal där vi målade. Sen efter lunch så städade jag lite och sen gick jag och en annan gamling ut på byn där vi shoppa på konsum :) Så dagen gick faktiskt väldigt fort vilket jag inte trodde den skulle göra.
När jag kom hem så bytte jag om för att gå ut och gå/ springa. De kändes som att jag hade ätit så mycket onyttigt.
Nu ikväll vet jag inte vad jag ska ta och hitta på, jag vart sugen på att baka nånting så det kanske får bli så
Pusshej!
 
 

Every summer has a story!

Hej, just nu ligger jag i soffan efter en dag på ugglan. Dagen har varit ganska seg och det har inte funnits så mycket att göra, men de har ändå rullat på. Jag tror inte det händer så mycket mer för mig idag, jag lär nog bara vara hemma kanske att jag her mig ut på en promenad.
I helgen så har jag mest varit med mina vänner, i fredags så kom Emil, Jonas, Petter, John och Evve hit vi gjorde inte så mycket. Vi körde lite epa och var här och drack kaffe.
I lördags så fyllde världens bästa Ida år, så då var vi till henne och gratta hon. Sen på kvällen for vi till John där det blev bastu och bad. Sen mot kvällen så for vi ner på byn.
Igår var jag med Robin på dagen och på kvällen så kom Evve och Amanda hit då vi hade en mys kväll med chips och dipp.
Nu ska jag gå och äta vi hörs.
 
Grattis i efterskott fina vän!! ♥
 

Torsdag!

Tjenatjena, jag sitter här och har precis ätit lite lunch. Det blev makarnoner och nå. Idag på förmiddagen har vi varit ute och spelat lite spel. Nu tror jag inte det händer så mycket, jag har lovat att måla lite naglar så bäst jag gör det:)
Men nu ska jag diska bort det här och gå tillbaka! :)
hörshej


Godnatt!

Halo, idag har jag som vanligt varit på ugglan. Dagen gick snabbt idag, jag har varit ut på marknaden med en och sen har jag matat och hjälpt dom i säng och upp och så var dagen över.
Robin kom aldrig hit igår det hann bli så sent innan han var hemma. Men han kom hit idag istället. De var bättre så hann jag vara med han hela kvällen. Vi har precis lagt oss och ska alldeles strax sova.
Imorgon ska vi spela bole med de gamla och när jag slutar ska jag och klippa mig.
Men nu ska jag ta och sussa är så jäkla trött!
Puss


Jul. 03, 2013

Bästa♥

Kolla så bra vän jag har, hon kan verkligen göra ens dag bra!!



Hon skicka den här fina bilden, jag vart ju rent tårögd. Världens bästa Evve.
Puss love you! ♡♥

Just give me a reason!

Tjenixen, jag lever och det är bara bra med mig. Jag har som sagt slutat med planteringen och nu har jag börjar på ugglan, jag gjorde min andra dag där idag. Jag hade inte så stora förhoppningar, jag har hört att de flesta inte har gillat att vara på ett boende. Men än så länge så är det jätte roligt. Jag tror också att jag hamnade på en bra avdeling med trevlig personal och gamlingarna är ganska pigga. VI är fem sommarjobbare som även har aktiviteter tillsammans, idag hade vi bingo och gick på marknaden. Imorgon så ska vi också gå ut på marknaden. Annars så pratar jag med de gamla, hjälper till, målar naglar och spelar spel. 
Ikväll så har jag varit och övningskört dock så var inte bilen på min sida från början vi blev lite ovänner kan jag säga. Vi for och hälsa på farmor och nu är jag hemma och ser allsång på skansen. 
Jag hoppas att Robin kommer hit och sover här inatt, dock så vet jag inte om han gör det.. Han är och kör skoter på vattnet. tråkigt! Heheh :)
Ha det bra, vi får se när vi hörs nästa gång.
Pusselipuss
 
 
 

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0