Fredag!

Så grymt skönt med helg och att slippa stiga upp på morgonen. Idag börja vi halv 5 på morron.. Det var jobbigt att stiga upp men det var ju dock inte lika varmt då vi börja. Fast värmen kom ganska fort, idag har det nog varit den varmaste dagen..
Nu ikväll så har jag varit med Amanda Ida och evve vi hade beslutångest om vad vi skulle göra, om vi skulle vara på byn eller fara till John och basta med dom. Men det sluta med att vi stanna på byn, vi cykla upp på byn och köpte oss lite gott sen kom även Emmy hit då spela vi kort och bara myste på.
Nu har jag lagt mig för att sova imorgon ska jag sova läääänge. Robin är påväg hit men han har varit i piteå så jag lär nog hinna somna innan han kommer..
Godnatt!!

We are fighters!

Nu är tredje dagen gjord och jag är så himla less den där jäkla planteringen. Jag säger bara ALDRIG MER! Det är aldelens för varmt så det knappt går leva och jag har hunnit bränna mig överallt där det går att bränna sig. Det är bara hoppas att det blir svalare ute så vi inte tippar av på hygget.
Idag såg jag även en äckel orm, när jag ska stoppa ner planteringsröret så kommer det upp en orm. Jag har nog aldrig blivit så rädd hjärtat hamna då i halsen.
Men det är ju tur att jag har mina trevliga plantering kompisar annars hade det aldrig gått.
Nu ska jag ta och lägga mig och jag kommer nog somna så fort jag lägger huvudet på kudden.
Godnatt vi hörs pusspuss!!
 
Såhär glad är jag över att även ska få plantera imorgon..

Första dagen!

Nu är första dagen gjord!! Jag har ont överallt, blåmärken och blåsor har jag också lyckats få.. Men man får tänka på det positiva att lönen kommer sen och då blir man glad. Det har inte heller varit några djur som har flygit omkring en!! Så värre kan det vara och värre lär det nog bli!!
Men nu till det braiga för dagen, det är att Amanda och olivia har också fått plantering!! Vi ska ha så grymt kul i skogen.... Ikväll ska jag bara vara ned Robin vi ska inte göra mycket, han SKA masera mig det finns inget val!!
Ha det bra!!!

-only hope!

Så var den helgen också över, fort går det. I fredags så var jag med Evve Amanda och Ida ett tag på kvällen sen for jag till Robin och sov där. I lördags vakan vi ganska tidigt, då gick vi ut i det fina vädret. I lördags kom Sundh hit och åt middag, sen for vi vidare till Martin där vi var hela kvällen. Jag och Robin kom hem kring halv 3. Idag har jag solat hela dagen och varit med Robin, Evve kom också förbi. Sen har jag också träffat Amanda, vi har varit ute på en promenad.
 
Men nu ska jag göra klart för imorgon då den där himla planteringen börjar.., godnatt pusss!
                                            ♥ ♥ ♥

One last time!

Jag stanna aldrig i piteå, istället åkte jag hem med den tidiga bussen. Jag Evve Amanda och Elin gick och åt på centrum sen gick vi och kolla på några affärer. Sen for jag hem och la mig i solstolen där jag somna en stund, grymt skönt var de!
Nu ikväll har jag och Amanda varit ute och gått. Sen så har jag kollat igenom matteboken lite snabbt, jag börjar känna mig nervösför det där jäkla nationella provet...
Men nu ska jag gå i duschen och sen ska jag gå och lägga mig! ;)
Pussss
 
 

Torsdag!

Hej, just nu sitter jag på engelskan
och ser en film.. Idag for jag in på skolan för två lektioner! För att se en film på medicinen och en på engelskan. Inte värt de.. Efter skolan stannar jag kanske här i piteå och solar med Olivia och Miriam. Imorgon gör jag mitt sista nationella prov i matte, jag går även min sista dag på freja. Fick veta att jag fick ledigt idag från skolan!
vi hörs!


Tired of everything

Idag har varit en sån dag då allt har varit segt och jag har varit jätte trött.. Skol less är jag också för den delen. När jag kom hem så åt jag sen har jag bara pluggat man hinner inte göra så mycket annat då man kommer hem halv 6. Som tur är så är det sista veckan i skolan för mig, sen börjar jag sommarjobba!! Grymt skönt men grymt tråkigt att plantera.. FYFAN!
Imorgon är det nationella prov i matte, det är hela dgen. Så nu ska jag packa ihop för imorgon och göra mig klar också ska jag gå och lägga mig jag ska ta en tidig kväll så jag orkar upp imorgon.
 

Söndag!

Igår blev det så att jag var hemma hela kvällen. Robin kom också hit så vi var med Felicia och Max hela kvällen, en riktig mys kväll. Vi såg melodifestivalen och åt godis. Sen när det vart lägg dags så skulle alla sova uppe så jag Moa Robin Felicia och Max sov uppe, mys!!

Idag är det solstolen som gäller!!! Men varmt är det, jag har legat ute och solat och pluggat. Idag ska vi också äta grillat till middag! Muuuums. En bra söndag.

Pusss

You have to go the hard way!

Vilken härlig dag det har varit idag, soligt och varmt. Min morgon börja med att
mina kusiner kom hit väldigt tidigt och då var det full fart. Sen for vi till min moster
och fika tårta för Mats fyller år. Annars har det inte hänt så mycket mer idag.
Nu sitter jag i soffan och är huuuur trött som helst, vet inte om det blir
en hemma kväll eller om jag ska vara med brudsen. Det återstår
att se. Ha en bra lördag pusss!!
 
 

Älskade fredag!

Idag är det äntligen fredag, jag har legat en dag framför hela tiden.. Grymt jobbigt! Idag har vi inte gjort mycket i skolan vi hade matte sen har vi lyssnat på en som prata om typ hälsan. Sen gick vi och såg en dansuppvisning och sen slutade vi. Ikväll tror jag att jag ska vara med Robin, annars händer det inte så mycket. Imorgon kommer även kussarna hit och ska sova här, det blir en full dag att springa efter dom små bus fröna!! :)
 

Tisdag!

Man börjar känna att skolan snart är slut. Det börjar minska i skolan med prov läxor och inlämningar. Vi har bara ett engelska ett psykologi prov och matte nationella kvar. Idag sluta vi också så att vi hann med 2 bussen hem, istället för halv 5. Grymt skönt! Vi såg en sjukt bra film på medicinen den hette the impossible, jag brukar inte tycka om filmer men den var faktiskt bra. Nu måste jag gå vi ska till Luleå på sandras skola och göra nå jag vet inte riktigt vad! :)
Puss

söndag!

Igår så for jag som sagt till Evve, Amanda, Jonas, Emil och Petter kom också dit. Vi gjorde inte så mycket spela lite spel och såg lite på en film. Sen där kring halv 12 skulle dom till mig och ha mat. Men så blev de inte iallafall, vi  stanna och prata och tog oss inte så långt. Så då for jag och Amanda hem till henne och lämna av hon sen cykla jag hem. Robin kom även hit och sov här inatt. Snart ska jag fara och se fotboll men nu ropar mamma att det är mat! Vi hörs!
 

I´m lost here in this moment!

-

Det blev 3-3 på matchen idag. När jag kom hem så duscha jag och åt. Nu ska jag nog troligtvis dra mig mot evve, vad som händer se får vi se. Pussss

Lördag!

Halloj, igår så tog jag och moa som sagt bussen till Luleå. Jag hitta mig skor, smink och smycken. På kvällen kom Jonas och Petter hit sen kom även Amanda, Evve och Ida. Vi gjorde inte så jätte mycket spela lite spel och så.
Nu ska jag snart börja fara och möta Amanda vi ska och se fotboll, hoppas bara att det inte börjar regna..
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, men de får jag väl se. Det blir nog bra hur som helst..
Vi hörs ha en bra lördag!

Do it!

Halloj, igår så kom AManda Evve och Elin hit och vi hade bara en mys kväll!! Riktigt skönt.
Idag sov jag ut jag har varit så himla trött.. Sen blev det en prom med AManda och Ida och sen gick vi till Amnda där vi spela kort och myste på. Nu ikväll ska jag till Robin så jag ska nog börja dra mig ditåt nu.
Imorgon tar jag och Moa bussen in till Luleå för lite shopping. 
Ha det bra pusss

Onsdag

Idag så hade vi inte behövt åka in till skolan våra lektioner var inställda så for till skolan bara för en jäkla konser som dock sög..  Men efter skolan så följde jag och Felicia med Olli till hennes lägga. Sen gick vi på stan och mötte upp Ida, Rebecka och Miriam. Så då shoppa vi lite och sen gick vi och fika! Mysmys.
Ikväll ska jag bara ha en myskväll, låter riktigt bra!
 
Puss!

Måndag.

Idag hade vi inte många lektioner, vi hade först sovmorgon sen så blev det typ ingen vård och omsorg för vi skulle ha någon som hade föreläsning men hon kom inte. Vi hade inte heller någon engelska. Men sen hade vi däremot idrott och matte. Jag åkte hem med halv 5 bussen, när jag kom hem så åt jag och sen har jag pluggat hela kvällen... Men nu ska jag gå och duscha och sen ska jag och Robin krypa ner i sängen och se en film, sen ska vi sova. Har även sovmorgon imorgon. UNDERBART! 
Men godnatt sovgott pusspuss! ♥
 

I will go my own way!

Nu är helgen redan över, den går för fort som alltid!! Men min helg har iallafall varit bra, jag har varit med Robin och mina vänner hela helgen också var jag i fredags och åt i vidsel.
Ikväll ska jag bara plugga.. Måste göra bort massa saker i skolan.. Så min söndag kväll kommer innehålla pluggpluggplugg..
 

-

-onsdag

Det känns inte alls som en onsadag idag, det känns som att det är en söndag. Igår så for jag och Amanda ner på byn kring halv 10, då for vi till Alle ett tag. Sen for jag och Robin hem och sov. Idag så har jag inte gjort så mycket alls, jag funderar på att gå ut och gå en sväng de kändes skönt och uppfriskande!! 
Det är inte mycket kvar av skolan nu, det är så många dagar då vi är lediga grymmmt skönt! :)
 
hörshej!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0