YEAH

Vi körde skoter i 3 timmar!! Först till kanis, reningverket, kanis, petbergsliden, kanis, reningsverket och hem. Vi har inte kört fast en enda gång och inte tippa en enda gång, nog är vi duktiga nog.
Vi har inte en enda läxa och inte ett enda prov i veckan så jääääkla skööönt..!
Nu ska jag krypa ner i sängen godnatt! <3


vi i framtiden!

älskling, de kommer bli bra!

Hann inte blogga nå igår, men vi hade ett uppdrag jag Amanda, Ida och Olli vi skulle vara i kanis och skrämma sexorna för dom hade ett äventyr där! Sjukt roligt var de, vi hoppa fram framför buskar så dom bara flög åt alla håll! Dom var så rädda så dom grät, och de sluta med att lärare fick gå med dom hehe.
Jag kommer ihåg själv när vi hade de där äventyret i sexan man var ju livrädd.

Annars idag så har vi börjat göra våra snöskulpturer i lera och imorgon ska vi börja med dom ute i snön. Sen ikväll ska jag och Amanda ut med varsin skoter och köra, ojojoj hur ska de gå??...

bilderna jag tog igår!










hejrååå!

hemma idag!

Jag blev hemma idag från skolan, vakna upp med en boll i halsen. Så idag blir det nog inte att göra så mycket heller, ligga hemma. Men Sandra är också hemma så ska iallafall tvinga ut henne och köpa halstabletter. Sen får vi se vad vi hittar på men tror inte det blir så mycket, ungefär sitta framför tvn. Men det är inte helt fel de heller :)

hörs!

?

-

fuck!

.

love is a defeat, a woman should be wild and free!



-

de är är för oss som solen går upp!

Idag vart jag less på att sitta inne så jag drog på mig vinterkläderna och gick ut och tog kort. Annars idag har jag sovit och inte gjort nå. Febern börjar ge med sig nu så det blir bättre, har bara ont i halsen nu..

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med halstabletter och godis till mig! <3

dreams are coming true!

Kvällen har jag spenderat under en filt framför melodifestivalen och en film, med min älskade mamma! Det var ett bra tag sen jag var hemma en lördag kväll! Nu ska jag gå och lägga mig och hålla tummarna på att jag är frisk imorgon! vilket jag inte tror med.... hoppas. Kan bli lite svårt att somna eftersom jag vakna precis somnade i soffan i typ en timme, men är ändå gode trött så jag ska slå på en bra låt och somna till den! :)

sovgott!



I know how you are, so it's easy for me!

dryg dag.... och drygare kommer den också bli.. känns typ som att klockan är 7 på kvällen men nej den är halv 1! Tänk så kul det hade varit och vara och köra skoter nu så jäkla härligt, men jag sitter hemma hela dagen. Sist jag kolla hade jag 38 grader.. Men det går neråt! :D

nu ska jag se tv och somna till den! Låter perfekt!

-

:((((((

Dagen var planerad att vi skulle fara ett gäng och köra skoter, grilla, äta och mysa på. Men så blev de inte fick feber inatt så.. jag som hade sett fram emot att köra skoter nu när jag är 16! Men vi får ta det någon annan dag! :) Nu ska jag försöka sova ett tag det har inte blivit mycket sömn inatt kan jag säga har vaknat flera gånger.


hörs

godnatt

nu går jag och lägger mig efter en underbart trevlig kväll!! :)

nu drar vi!

ha en bra kväll de ska vi ha!!!! :D

toppen!

Sitter hos Olli nu vi håller på att fixa oss, ikväll blir det rock kväll hos emma!! :D Hon och Hanna har det, de ska bli super kul! :) hörs sen!

rynkorna börjar synas!

min dag i ord!

Min dag började med en skoldag, hade so prov och fick veta mitt nationella.... hm
Efter skolan så gick jag och kolla synen sen så gick jag och skrev skoter kortet så nu har jag det :D superbra.
När jag var klar med det så gick jag upp till pappa han fick skjusa hem mig för Olivia var hos mig då, så for hem så vi fika och prata på :) Sen kom Amanda och efeter ett tag min moster! John och Jonas kom även förbi ett tag och fikade. Sen for jag och Amanda och körde lite skoter vi körde till kanis och till reningsverket :) Min faster och emmy har även varit förbi nu ikväll :) Jag har haft en underbar födelsedag med massa fika och fina presenter :)
Jag har fått pengar, presentkort, kläder, biobiljetter och smycken inte dumt!
När jag fick amandas present så fick jag världens finaste kuver som hon hade ritat så fint på, men hon hade "glömt" att stoppa in nå i de. hahahhahah :D

min dag har varit bra och känner att helgen kommer bli ännu bättre!! <3

godnatt

från 15 till 16!

Godmorgon på er, idag fyller jag hela 16 år!! :D Nu ska jag gå och fixa mig sen får jag hoppas på att dagen blir bra vilket jag tror att den blir men mycket tårta och gott.
Idag skriver jag även skoterkortet hoppas jag klarar de :D


vi hörs sen, pussss!

yeah!

Dagen har rullat på som vanligt, jag hade en skön mysdag i skolan steg i princip upp direkt och tog på mig mjukis kläder inte så dumt de för nån gång :) Ikväll har jag pluggat varit ute på en prommis och kört skoter! :)
Nu ska jag kolla igenom so provet en sista gång sen får det gå som det går, för bättre kan det inte gå!! :)

you are beautiful ♥

♥ ♥

.

Skol dagen har sett ut som alla andra måndagar, hade tp i slutet men de var drygt.. vi tar oss typ ingenstans känns det som.. Sen ikväll så följde jag med Amanda till hennes moster, och sen gick vi hem hit och plugga lite grann :)

Imorgon hinner jag nog inte blogga nånting alls för efter skolan så går jag till Ida där jag blir till 5 och sen har vi tp till 7 och så måste jag föröka hinner klämma in att plugga har so prov på onsdag...bajsssss

big brother!

Kvällen vart lugn och skön med lite plugg och tv tittande. Nu sitter jag och ser big brother, ska snart gå och lägga mig är trött!


gulle ♥

bilder!

Bilderna från i fredags:




söndag

For en sväng till kanis idag men de blåste typ kallt och de var inte så kul, så vi for och såg på hockey sen men dom förlora tyvärr.. Annars idag vet jag inte vad som händer skulle behöva plugga men det känndes inte alls lockande.

Bilderna kommer upp sen!

GODNATT!

du och jag under täcket baby

inatt inatt är de du är de ja!

Nu har vi kommit hem, skoter resan gick bra men vi hann köra fast en gång och tog oss inte riktigt lös men som tur var så kom ollis snälla pappa och hjälpte oss annars hade vi nog suttit kvar än..! Vi körde upp på älgberget Agnes, Gustav och Johan kom också dit så vi åt fika och hade de mysigt lite kallt var de väl men de får man ta!!! Emil och dom skulle egentligen också komma men då skulle han jobba så dom kom aldrig. Men vi får göra om det då de blir lite varmare ute :)
Nu sitter jag och väntar på att Olli ska duscha klart så ska jag gå i duschen, sen ska vi fixa oss och sen bär de av mot byn. Vi får se hur kvällen slutar ingen vet!
vackraste ♥

skoter!

Sitter hos Olli nu vi har precis gjort matsäck och ska ut och köra skoter inte dumt!
hörs sen!

Perfekt!

Kom hem för ett tag sen från Olli, vart en riktigt mysig kväll i granträsk men sång, lekar och massa gott! Kan ju inte bli så mycke bättre.
Imorgon far jag och kör skoter sen på kvällen vet jag inte riktigt än vad jag ska göra.. hmm..
Ni får bilder från ikväll sen för nu ska jag sussa natti!

fredag!




Ha en trevlig fredag för de ska vi, pussss!

-

tp var faktiskt gode roligt, vi börjar komma igång nu. Känns skönt att alla prov och läxor är gjorda så ikväll ska jag inte alls öppna nån jäkla bok..
Just nu önskar jag att de var fredag så jag skulle slippa fara till skolan imorgon men.. som tur är så går vi bara till halv 12. Känns som att helgen kommer bli riktigt bra!!!!!

datasalen!

Har so nu men är klar med den, har tp till klockan 5 så blir att vara här till dess... inte kul
men nu ska jag göra klart min no läxa som ska vara inne imorgon

pussheeej!

mys

Amanda kom hit ikväll som sagt, vi skulle plugga lite matte för vi har prov imorgon men det gjorde vi inte eller vi kolla igenom de. De här kommer bli mitt SÄMSTA matteprov jag lovar.
Har nyss renbädda, tänt ljus och duscha finns inge bättre än de! Så nu ska jag sova så gott som de går.



puss sov gott! ♥

it was your choice, so come not back!

16:16

Har varit en lugn dag idag, inte så många lektioner och jag har varit hos tandläkaren med jag skulle laga ett hål men det behövdes inte :) Hann bli snödöpt några gånger idag med.. kaaaaaaaaallt!!!
Nu sitter jag och väntar på mat sen ikväll tror jag att Amanda kommer hit superbra! :)


-

Jag hoppas,Jag drömmer att marken du går på går sönder,vad som än händer...

-

alla ♥-dag!

Idag är de alla ♥ dag vilket jag inte tycker är så speciellt som alla andra verkar tycka :)
Har no prov imorgon så har kollat igenom de lite grann, nu tror jag att jag ska ta och gå ut på en prommis är raaaastlöös har ingenting att göra så, så får det bli hörs :)

åååh..

åh allt är skit nu.. skolan, tp, plugg hinner typ ingenting så förvänta er inte så mycke bloggnig de hinner jag inte med nu..´
hejdå


.......

it hurts!

Min kväll har bestått av plugg men det vart så tråkigt, så jag tog på mig kläderna och gick på en lång och härlig promenad. Nu ska jag duscha och se så ska de låta ;)

puss


vackert..

Stronger!

Godmorgon gott folk, skidskolan gick bra igår ska även dit idag med! :)

Igår kväll var jag med Emma, Amanda och Linda kvällen börja med att vi inte visste vad vi skulle göra med det löste sig till slut vi var med Emil, Jonas, John och Petter riktigt trevligt :) Nu ska jag gå och göra mig klar sen ska jag mot backen hörshej :)

.

GRATTIS!

Idag fyller världens bästa Olivia hela 16 år, har inte hunnit träffa henne nå idag... men grattis ollibolli! <3







hoppas din dag har varit bra!

we are alone now ♥

Min fredags morgon började på brandstation där var vi i två timmar och lyssna, sen tillbaka till skolan och hade svenska :) Efter skolan gick jag och Amanda och åt på ekbergs eller vad  de heter men gott var de iallafall ;) Sen for jag och mamma på gymmet en sväng, sen hem och åt. Efter det så for jag och gratta Jimmy min kusin som fyller 20 år imorgon :) Och min fredags kväll slutade hos Amanda med chips och tv tittande :)

Imorgon så ska jag vara och hjälpa till med skidskola, aja de blir nog kul som tur är så är ju amanda också där! :)



puss

gjoå'

Hej skolan har varit ganska lugn idag börja med nationella gick ändå gode bra, sen hade vi matte och sen fick vi sluta :) Jag följde hem till Amanda efter skolan vi gjorde inte så jätte mycke :) Eller ja hon såg tv och jag var väl med alle hehe ;)

Nä, nu ska jag städa mitt rum, rensa min garderob och försöka hinna med lite pluggning vi hörs! :)

jammiiii! <3

onsdag!

Efter skolan for jag på gymmet sen for jag och Sandra ut på mim och kolla beställde även nya lincer :)
När jag var påväg hem ringde Emmy och ville att jag skulle färga hennes hår ville egentligen inte göra de för har aldrig gjort de på  nån annan förut men hon lyckades övertala mig så jag gjorde de :) Nu ska jag kolla igenom svenska papprera för imorgon är det nationella prov i svenska vi ska skriva..

sovgott!

GRATTIS PAPPA!

Nationella gick ändå bra trodde det skulle vara mycke svårare faktiskt :)
Pappa fyller år idag så har bara varit hemma hela källen och sen kom Emmy så var med henne ett tag sen gick vi över till henne :) Nu ska jag kolla igenom tyska glosorna en sista gång men fattar dom inte så skiter nog fullständigt i dom!!
hejdå

!!!

Imorgon är det de första nationella provet i svenska!!!!!!!!!!
Så därför går jag och lägger mig nu och hoppas på att det ska gå bra! :)



nattinatt

You're fuckin' perfect to me



The first time I looked at you
 
And knew how you looked at me
 
Then fell everything I thought was true
 
I know
you felt the same

I will open my door and give you every day again
 
Live for the truth



 

skol less...

Det vart ingen tandställning.. hon sa att jag hade aldelens för fina tänder vilket inte jag tycker.
Vi hade tp på efter middan och de börjar redan imorgon att vi ska vara där på kvälls tid?? ;o så imorgon efter skolan så stannar jag kvar och övar de.. Just nu suger de men hoppas de blir roligare sen iallafall för alla säger ju att tp är det roligaste i nian men det kanske blir roligare då vi kommer igång på riktigt :)

Asså jag är så less på skolan jag orkar aldrig plugga längre och jag känner att jag klarar mig med g, vg förr ville jag ha hur bra betyg som helst och jag plugga alltid. Men nu känns de som ah de kanske går fuska på provet åsså får jag dåligt!! Jag borde ta tag i det sista nu typ ett halv år är det ju bara kvar men har ingen ork för skolan..

Nu ropar mamma på mat mums!! vi hörs



godmorgon världen!

Skulle vara skönt att lägga sig och sova igen är inte sugen på skola...
men.. nu måste jag skynda mig att göra mig klar vi hörs

godnatt

ikväll har jag varit duktig och pluggat lite grann :) Är trött så nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag till tandläkaren hoppas dom säger att jag ska få tandställning :D



sovgott pusss

:(

den där blicken du ger mig är gammal nu.

GE MIG SOMMAR!

åååh, så kallt det är ute inte kul jag vill ha sommar och +30 inte -30..









tänk så skööönt!

tröjan du hatar

shoollan och jag

hejsan! Nu är det amanda som skriver här. LÄS MIN BLOGG ---> asundh.blog.se !!
Jag och julia är ensamma i deras stora villa, vi har just börjat att skala våran apelsin som vi snart ska äta. Vi hjälpte en liten dam nyss som hade kört in i en snökarm och inte tog sig loss. Så då var de bara ut och putta.. som tur var var de jag, julia, sandra, therese, anna å petter.   

Jag och min vän Shoollan har bara gått med varan i 4 år men ändå känt varandra ett bra tag. Hon är en söt lite fis, menmen. Å juste.. hon får betalt för att vara med mig! Jag är nämligen ett mobbat barn som ingen gillar, men jlia står ju ändå ut med mig.

nu ska jag gå och se nå, men jag har ju då inte alls varit seriös med de här inlägget :D

DU DIT PUCKO SOM LÄSER DET HÄR, NI MÅÅSTE LÄSA MIN MED ;) p u s s o c h k r a m

hellu min vänner!

Idag har jag inte gjort så mycke har varit med sandra hela dagen:)
Nu sitter jag och Amanda och ser tv myyyysigt!
hörs

utan dig är jag halv

:)

Vart en kväll hos mig med chips tv och med andra ord :) inte dumt!
Imorgon vet jag inte riktigt än vad jag ska göra men känner att det blir bra! :D

godnatt puss

so many questions without answers!



Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would you feel the same
If I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
Cause I know I don't belong here in heaven

-

fredag!!!

Äntligen helg så sköönt! Slutade halv 12 idag så då jag kom hem såg jag tv och sov skönt!
Ikväll blir det nog att vara med Amanda och Ida tror inte vi ska göra så mycke hoppas på en
lugn skön IdaJuliaAmanda kväll se tv och öta godis lät skönt! ♥

puss

ge mig min styrka!

godnatt!

2/2

Halloj, har försökt få in min header men det gick inte så bra och så börja datan damp så orkade inte ens försöka nå mer, ska prova sen igen :) Annars idag har skolan rullat på som vanligt. Nu ikväll har jag varit med Amanda vi åt och gjorde inte så mycket mer prata på lite :)



yami!

du är vacker utan spackel!

Idag hade vi bad på skolan det var faktiskt roligt, roligare än vad jag trodde :)
Efter skolan skulle Ida följa hem med mig men vi insåg att vi inte orka gå hem så vi skulle ta bussen till påle istället med då missade vi den.. hehe så då gick vi till pappa så fick han skjusa hem oss istället :) duktiga..
Kom nyss hem från skolan de var föräldra möte inför tyska resan :) Nu måste jag göra klart so läxan den ska vara inne imorgon...... bajs



hörs

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0