Who do you think you are?

Halloj, redan söndag.. men som tur är så är vi ju även lediga imorgon.. Jag går bara tisdag och onsdag i veckan grymt skönt! De andra dagarna har jag lucia och sen är det bara en vecka kvar och sen är det jullov! :)
I fredags så var jag och träna hockey och sen var jag med Evve. Igår så var vi lucior i storforsen och sjöng, det gick bra och det var så mysigt. På kvällen så var vi och åt julbord i bredsel, sen for jag till Evve sen hamna vi hos Jonas. Det var min helg.
Imorgon ska jag köra min första körlektion!!! Nervös..Sen så ska vi till vidsel och sjunga, det börjar närma sig lucia!
Pusshej

Underbara onsdag!

Halloj, idag har jag varit ledig för vi hade bara en lektion så då valde jag att stanna hemma istället och slippa åka in till piteå. Det var grymt skönt att få sova ut jag sov typ i 12 timmar inatt. Annars har jag städat, pluggat och slagit in julklappar. Nu är jag klar med alla julklappar, så de behöver jag inte tänka något mer på. Jag kom nyss hem från lucian, snart är de kröning!!! Å ihelgen ska vi till storforsen och sjunga.
Igår hade jag min första hockey träning så himla roligt det var!!
Nu ska jag ta och läsa lite sen ska jag lägga mig i min renbäddade säng, jag längtar redan!! Kommer sova som en stock!

söndag

Ojojoj nu är det länge mellan gångerna då jag bloggar. Jag kan nog inte heller säga att jag ska bli bättre för de vet jag att jag inte håller. Det har inte hänt så mycket under tiden så ni har inte missat så mycket. 
Eftersom jag ska vara lucia så visa vi upp oss idag på skyltsöndag, jag var typ nog nervös för de hur ska de då gå då det är i kyrkan....  
Nu ska jag hoppa i duschen se några pll avsnitt och sen ska jag sova. Vill inte att det ska bli måndag..
 
 

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0