you are everything

<3

-

Let me hold you one last time!

Första skol veckan är klar! Nu känns de ändå bättre än i början, jag tror de kommer bli tre riktigt underbara år!! Jag har även nyss gjort klart min första läxa. Ikväll får vi se vad som händer, jag hoppas på att Evve kommer ner hit! Skulle låta bra med en myskväll med chips, dipp, godis en bra film eller så hittar vi nog på något riktigt roligt och busigt man vet aldrig !! ;)

<3

Världens bästa!

Mys

Just nu sitter jag och ser Robinson med mormors nybakta bullar och godis! Mums. Ska se klart de här sen måste jag sova puss!

Första skoldagen

Nu har jag gått min första dag i Piteå! Vi samlades bara och gick till klassrummet, jag kan inte riktigt säga vad jag tycker eftersom de knappt har börjat än. Men jag tror säkert att det blir bra. Imorgon börjar jag klockan 9 och slutar 12 så det känns skönt. Nu ska jag gå och äta av mormors lasange ;)
Hörs

some die young!

Halloj, igår moppa jag och Amanda till piteå. Usch de ångrar vi stort på hemvägen iallafall!!!! För då vart det världens regn och åskväder huvva!
Kvällen börja med att Jonas och Petter kom hit sen kom även Amanda. Sen hämta vi upp Evve och sen for vi till baracken där vi var resten av kvällen!

Idag for mamma och pappa till turkiet.. Så i veckan är det mormor som är här.
Ikväll kommer Evve och sover här och sen imorgon är det skola som gäller!!!! :D

Tonight's gonna be a good night

Hej de är ett bra tag mellan gångerna jag skriver jag vet.. Men glömmer som bort bloggen. Skolan börjar på måndag ska faktiskt bli grymt kul!!
Just nu sitter jag och väntar på att Amanda ska ringa vi ska kanske till Piteå med Jonas och Petter men vet inte än hur vi ska göra.. Men de blir bra vilket som! Sen ikväll får vi se vars vindarna tar oss men jag tror att det blir en bra kväll!! Sista lördan på de här sommarlovet!
Hörs

Jag är lyckligare nu!

Igår kväll for jag förbi Linda eftersom hon har idag!! Till Göteborg hon ska gå gymnasiumet där!! Så jag krama lite på henne innan hon skulle fara kan bli ett bra tag till nästa gång.. Men hon kommer nog få det underbart roligt och bra!!!
Sen for jag och slagga hos ammis. Imorse då vi vakna for vi på picknick, mehehe. Nu ska jag hoppa i duschen och invänta kvällen! ;)

Ha det så bra!! Jag kommer sakna dig fina du!♥

yes it will be

I gotta feeling!

Jag har aldrig nånting att blogga om, men ska försöka bli bättre nu!! Ni har inte missat så mycket av mitt liv, jag har varit på lk och pdol!! Båda kvällarna var perfekta! Annars händer det inte så mycket jag längtar faktiskt till skolan börjar.
Men nu ringde Olivia jag ska fara ut till henne en snabbis vi hörs! ;)

Våga satsa för att vinna!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0