jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv!

Idag har jag varit i luleå och shoppa, nu kom precis sundharna dom ska äta här sen får vi ser vars jag och amanda far men de blir nog bra!! :D

ha en bra valborg!

!!!

-

lång prom!

Imorse kom mormor och morfar hit, dom tog med sina hundar så då tog jag med amanda och så gick vi på en lång promenad med dom i hela två timmar!!! Inte dumt. Nu ska jag på fotbollsträning med barna, hoppas de går bättre än förra gången sist var det 35 barn! Det blir även första moppeturen, pappa tog nys fram den så jag far och hämtar amanda med den! ;)

it's over, move on!

ett bra tag sen!

Var ett bra tag sen jag skrev sist men nu så ska jag försöka berätta lite om vad som har hänt under tiden okej det har inte hänt nå intressant men.
Jag har hunnit vara med Amanda Elin och Ida under veckan, vi har även gjort det skriftliga nationella i engelska och jag valde att skriva om en person som betyder mycket för mig och det fick bli min finfina syster Sandra♥ Känns skönt att det bara är matte kvar nu sen är alla nationella gjorda!!! Jag är så jäkla skol less så de går inte förklara, och nu är det bara uppgift på uppgift som ska göras fuck! Jag måste försöka hålla ut det sista nu inte mycket kvar, och så far vi ju till berlin den 20 maj så då blir det en liten paus från skolan.

Ikväll har jag haft en lugn och skön kväll men Evelina och Elin, vi gjorde inte så mycket men ändå hade vi superkul! Prata, skratta, åt och såg tp-filmen, det kan göra en kväll underbar! Vilket det gjorde!
När jag kom hem från Elin gjorde jag inte så mycket men sen skulle jag gå och göra mig klar för att hoppa i sängen. Jag skulle toppsa örat kände bara för det och så kände jag att toppset fasna. Så när jag drog ut toppset så var den vita saken boooorta!!! Altså i örat, sprang till mamma i panik så hon kolla i örat och försökte få ut de men de var för långt in! Så de är kvar än och jag kan säga att jag hör inte mycket alls men imorgon så ska jag på vårdcentralen så får dom ta ut de! Nog ska jag lyckas, jag har även gjort de en gång förut men då fick ja ut de!

Nu ska jag sova vi hörs!

2010

piteå

Idag har jag varit till piteå och kolla öronen, hade tid halv 8... Så det vart då ingen sovmorgon. Vi var klara 9 så det vart inte att vi for till stan så jag är hemma nu. De är ingen ide jag far till skolan för vi slutar halv 12 och vi har bara idrott kvar. Så nu ska jag och Sandra se nån film vi hörs! :)

de hände igår kväll då vi skulle gå hem!

Igår kom Evve hit efter ett tag kom Amanda och Ida, sen for vi till Jonas där han Emil John och Petter var, Jonas fyllde år vi fika och sen for vi till baracken och chilla på! Vi for också och åkte epa så då vart det epa rejs. När vi kom tillbaka så var även Victor Gustav och Johan där. Det vart en trevlig kväll, jag och Amanda börja även gå hem en bit då vi kom fram till att vi ville göra nå att komma ihåg och de gjorde vi!! Heheh

lite vackra bilder från igår!

igår!

Igår var första träningen med barnen, var goooode många typ 30 stycken så de var lite kaosigt men brukar alltid vara de första träningen.
Igår kväll så for jag till min kusin ett tag och var med David, sen så for jag till Amanda sen vidare till martin där han Ludde Klara och Elin var vi såg en asläskig film! Efter den gick vi ut så att de skulle bli lite läskigt, då hann vi träffa alla möjliga. Jag körde även epa mehehe! ;)

Jag kom nyss hem från min moster och nu kom svante, och ikväll får vi se vars jag hamnar men bra blir de nog. Nu ska jag gå och vara med svantevante! ;)

hahaha!

Jag kolla igenom mina bilder nyss, så framöver ska jag bjuda på en hel del massa bilder från 2010, 2011 och 2012! :)



riktigt läcker bild asså!

skönt!

Nu är nationella gjort, jag tyckte de var svååååårt.. men hoppas ändå de gick bra.
Annars idag så har jag fått sommarjobb, plantering!!! Huh vet inte riktigt vad jag ger mig in på men de ska nog funka. Ikväll har jag och amanda varit ut på en liten prommis och nu sitter jag och äter en god apelsin!
Juste har ju glömt säga att jag och Amanda ska träna ett fotbolls lag i sommar 04er, så imorgon är det första träningen med dom! :D

hörs

fuck!

Imorgon är det nationella i engelska läs och hörförståelse och jag suger i båda två.... åååh. men de går väl som de går bättre kan de inte gå men hoppas på de bästa iallafall!
Men nu ska jag gå och duscha sen ska jag äta glass och lägga mig tidigt.

Lycka till alla nior imorgon!

vi hörs vi ses i mina drömmar...

...för nu ska drömma mig in i drömmarnas land! :)


godnatt

do not play anyone else, you are good as you are!

back to school!

Skolan har börjat om och jag är redan less... men det är ändå inte så mycke kvar men många nationella, har nationella i engelska på torsdag. Annars så händer det inte så mycket annat i skolan den rullar på som vanligt, dagarna ser ganska lika ut.
Nu ska jag se film och sen får vi se vad som händer! :)
juste snälla moa la ju in min header också thank you!

header

Hej!
Jag har precis stoppat in en header på julia´s blogg, det blev inte så lyckat jag vet inte om hon kommer vela ha såhär men jag ska väll försöka med en annan i såna fall! :)
Men kolla gärna min blogg (http://moaliindstrom.blogg.se)

det kändes så konstigt!

Igår var jag med amanda och evve, var så länge sen jag träffa henne så vi hade lite att prata igenom. Så det vart lite prat och skratt!! :D
Amanda stanna och sov här, ochja.. hmm vi vart vakna ett tag vi hade bestämt att lägga oss tidigt men så blev det inte.!
Nu ska jag ta av mig pyjamasen som jag har på mig än!

save the world tonight!

Det var jätte trevligt hos klara igår kväll ett blandat gäng, vi fika, åt och hade lekar!
Nadia var även där har inte träffa henne på jäääätte länge!!!

men nu sitter jag och väntar på att evve ska komma sen får vi se vars vindarna tar oss! :)

-

hej sitter hos klarriparri nu, vi väntar på nån sen blir de fika! :)
vi hörs sen

Wihoooo!


bjuder på en den, för nu är jag klar men no läxan!! :D sköööönt

gah!

Nu ska jag ta tag i läxorna vi har under lovet...fuck life. Det borde var förbjudet att ha läxa under lovet men ska iallfall göra bort den så att helgen är fri! :)
Sen ikväll blir det att fara till klara där hon har födelsedagsfika. Låter perfekt!

(;

Jag hitta mig faktiskt de jag skulle ha i stan. Påvägen hem börja jag kolla i mina påsar vad jag hade köpt och nog hade jag tappat klaras fina present som jag hade köpt till henne.. fråga mig inte hur det gick till men borta var den då iallafall.
Sen så skulle Amanda pröva min ring men de kila fast så då var de bara stanna så hon fick ta snö och dra bort den. Nog lyckas vi.
Ikväll så for jag och amanda på byn, där vi träffa några men vart kallt så for hem!
Nu ska jag hitta på nå spännande vi hörs! :)

stanbanan!

Drar till stan nu med i hopp om att hitta allt jag vill ha!!!!

tonight we are young!

Olli ringde och fråga om jag ville komma och göra henne sällskap, och de tackar man ju inte nej till. Så for till henne dit även jim och marcus kom. Efter lite fika och spel så åkte vi ner på byn med dom. Sen hem till mig åt och gjorde oss klara, sen har vi varit på byn ikväll och åkt runt runt runt riktigt trevligt.
Evve ringde även och skulle komma och hälsa på mig men var ju inte hemma då.. var så länge sen vi sågs så dags att vi gör nå! puss


puddingar!

-

en sån där underbar kväll!

Igår kväll ringde amanda och hade världens bästa plan sa hon, att vi skulle ta på oss mjukis kläder gå och köpa nå gott och se en film. Jag hakade fort på, så vi gick upp på byn och köpte lite gottigott. När det stod en framför oss i kön så sa amanda nå dumt så det gick bara inte sluta skratta. pinsamt.. så hon i kassan sa man hör då er när ni kommer, hon vart typ arg. Men vi hade då kul iallafall.
När vi skulle gå hem så hörde vi skrik så vi vart nyfikna och tänkte att vi går väl och kollar då såg vi två alkisar som slogs, och rädda blev vi så vi vände direkt. Så mattias fick komma och hämta oss.
När vi kom hem till amanda såg vi en skit bra film kommer inte ihåg vad den hette men bra var den. Det slutade även med att jag sov där och vi hade det mysigt med skratt som blev till tårar! :D
Nu ska jag ta och göra nå hörs

du vet mycke väl vad du gjort mot mig, den där blicken du ger mig är gammal nu!

Idag har jag inte gjort mycke alls, jag skulle skriva min jäkla no uppsats men hade lyckats tappa bort papprerna till den.. Så jag och sandra har suttit hemma och spela kort heeeela dagen, och jag vann ju såklart hela tiden! :)
Men sen drog vi på gymmet och nu gör jag inte mycket väntar på mat! :)

puss

jag blev ett måndagsbarn!

Min går kväll spenderades först hos Amanda sen skulle vi ut på äventyr men det vart lite kallt så vi stanna inte ute så länge.
Idag har vi även varit ute och fiska börjar bli inte lång tråkigt, men vi stanna inte så länge det vart så kallt och mulet. Så då for vi förbi min faster och fika där istället.¨
Vad kvällen har att erbjuda vet man aldrig.

jag kan känna ditt bultande hjärta!

ute hela dagarna!

Både igår och idag har vi varit och kört skoter och pimpla med sundharna susanne, mats, irma och martin. Riktigt härligt, dom andra har fått stora och fina fiskar men jag har då inte ens haft ett napp. Man blir så trött då man har varit ute så jag orkar inte göra så mycket, men igår kväll var jag iallafall med Amanda och nu sitter jag hemma med min kära syster och äter chips. hööörs








Shut the door, turn the light off
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I cannot hide this even though I try

torsdag!

Dagen börja med att jag och amanda for upp på byn en sväng.
Annars har jag precis stor städa mitt rum, ren bädda min säng och städat min garderob.
Nu ska jag hitta på nå kul vi hörs! ;)

grattis i efterskott!

Amanda fyllde ju år i tisdags, så grattis i efterskott snyggis! <3


söt som få!

jag tar saken i egna händer.

Hej, det har varit en rolig veckan med långa dagar så jag har inte hunnit med att blogga nå alls! Kan ju berätta lite om vad som har hänt. I måndags hade vi en föreställning för en liten publik. I tisdags hade vi för skolan och sen på kvällen utifrån. Sen var det middag på polar hotell med alla nior och lärare, sen for jag och ida och sov hos hennes mormor. Onsadan hade vi för gymnasiumet och vidsel sen utifrån på kvällen. Det är så tråkigt att allt är slut det har verkligen varit jätte roligt och man har lärt känna alla..







några fina bilder!

young wild and free!

Halloj, igår kväll började det med att jag var med Amanda Evve och Ida sen kom Jonas och Emil förbi en sväng. Sen mot kvällen for vi till Robin ett tag det vart iallafall en lyckad kväll.
Idag på dan var jag och Olivia och gick på en lång prommis sen så kom Ida och Evve och hälsa på dig en stund. Nu ikväll har jag varit och grattat Amanda i förskott, Emil och Jonas kom också förbi och gratta henne så hann träffa dom med!

I veckan hinner jag nog inte blogga mycke, för vi har tp heeeeela kvällarna så.

Nu ska jag gå och äta lite kladdis mums! hörsss

true

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0