söndag!

Idag har jag inte gjort så mycke, men sen mot kvällen kom Evve förbi en sväng. Ett tag efter att hon hade farit så ringde Amanda så då vart det en prom. Det sluta med att vi hamna på kanis sådär lite spontant, inte helt fel de heller. Och nu hamna jag hos Robin. Imorgon är de nyår!!!!!!!!!! wihooo
 
sovgott, å gott nytt år!

Sovgott!

Ikväll har kvällen spenderats med mina fina vänner, med Amanda Ida Elin och evve. Vi har spelat spel och bara myst på! Sen kom även Jonas och Petter förbi!
Men nu ska jag inta sängen godnatt!!

4 dagar kvar av 2012!

De vart en skoter tur ändå de typ var 20 minus.. Vi for typ till korsträsk tur jag hade min eld annars hade jag varit en isbit. Men de var roligt. Ikväll ska robbe komma hit, och jag hoppas vi ska göra så lite som möjligt.
Nu väntar maten Hörshej!

kanis kväll!

Det vart att vi for till kanis ikväll, men vi var bara där ett tag de var så himla kallt!!!! 
Nu sitter jag och väntar på att världens bästa ska komma, och hålla mig sällskap. 
Imorgon så blir det en skoter tur, Robin har tvinga med mig huvva vad jag kommer frysa!! Så skriver jag inge mer här är jag väl död!
 
pusssshej

shopping!

Som sagt så blev de shopping idag, jag fick med mig hem lite nytt de blev tröjor, linne, mössor och en väska.
Nu har jag precis ätit och funderar på vad jag ska göra nu, hmm. Gymmet? Slappa? Hitta på nå? Himla svårt val. Aja vi får höras!
 

my only big love!

Min dag har bestått av plugg... de borde vara förbjudet på ett lov! 
Jag och Robin har precis sett en skit läskig film!!! huvva. Men nu måste vi ta en tidig kväll för imorgon ska jag upp med bussen till luleå med Amanda Evve och Elin. Det blir super bra, hoppas jag hittar en massa nytt! :)
 
Sovgott pusssss! i will never be alone again, i have found my love..<3

mot gymmet!

Siter och väntar på Amanda, vi ska till gymmet all julmat och allt godis ska bort!!
 
-

Juldagen!

Nu var julafton över för de här året med. Igår var vi hos min faster med mina kusiner mysigt var de. Jag fick väldigt fina julklappar av både mamma och pappa fina vänner och min fina pojkvän! ♥ Jag fick typ kläder, smink, smycken, pengar, parfym, godis, tidningsak, spel, locktång och sånt där behövligt. 
Idag har vi varit hos mormor hon fyller 65 år. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra med jag tror Ammis kommer hit vi får se vad vi hittar på.
 
 
pusspuss ♥
 

Jullov!!

Nu är det jullov, så skönt! Det var verkligen behövligt, men efter jullovet går vi bara en vecka sen har vi prao så det är inte skola på väldigt länge :D
Igår behövde vi vara i skolan i typ en halv timme.. inte värt de! Men då fick jag åka hem med den tidiga bussen!! Igår kväll var vi hos Evve och myste på hon, jag, Olli, Amanda, Ida, Elin och Linda. Linda har kommit hem från Göteborg nu!! :D
Ikväll ska jag bara vara hemma och vara med Robin, hade inte alls tänkt gå ut i den här kylan huvva!! 
Ha en trevlig lördag kväll!
 

-

It was a time!

Idag har vi haft klassmys, vi gick först och åt på pentryt och sen gick vi och bowlade. Mysigt mo jag säga! Hann även åka hem med två bussen idag ännu bättre!! 
Imorgon har vi bara volleyboll sen slutar vi efter de, eftersom jag inte tror de kommer gå så bra för våran klass så får vi nog åka med tvåan då med, vilket betyder jullov! 
Ikväll ska jag nog upp på byn en sväng dom har kvälls öppet! Annars händer de inte mycke här inte! 
Vi hörs pussss!

mot bussen!

är tröttare än tröttast men plågar mih genom den här dagen också!

All I want for christmas is you!

Freja dagen var ändå rätt ok! Inte riktigt som jag hade trott men de funka, imorgon har vi bara vanliga lektioner på morgonen sen ska vi ut och äta och bowla med klassen jullovet närmar sig! ;)
Nu väntar jag på att robbis ska komma sen ska han få masera mig heeeela kvällen! Mehehhehe ;)
 
vi hörs pusss
 
-

Lycklig!

Idag hade vi vårt sista prov! Så vi har altså inge mer de här året!! Fast dock så har vi tre saker till veckan efter jullovet.. Men aja de räknas it ;)
Imorgon har vi Freja dag på skolan först ska vi och träna på sensia och sen ha lekar i Freja.. Hmm inte så taggad hade tänkt stanna hemma men så blev de trots allt inte!
Så nu ska jag sova så jag är pigg och utvilad imorgon puss sovgott ;)

Lördag!

Halloj, var ett tag sen sist jag skrev har inte orkat skriva nå.. Har inte haft nå viktigt att skriva. 
I fredags hade jag AManda Evve Ida och Elin en liten mys kväll inte dumt :) Sen stanna evve och sov hos mig så jag och hon följde och kolla då Moa bugga idag, hon kom trea sötmoa! :)
Nu kom jag precis till Robin, vi har varit i kanis men det blev så kallt så vi for hem. Nu väntar jag bara på att han ska duscha klart sen ska vi se en film och sova, såå underbart skööönt. 
Pusssss

Dec. 12, 2012

Ikväll gick jag Amanda och Evve på en prommis det sluta med att vi hamna i kyrkan för att se vem som blev lucia, riktigt mysigt! Imorgon är det ju även lucia på skolan, Julen är nära!! Nu ska jag duscha och lägga mig och sova!!! ;)
Godnatt <3

bästbästbästbästbästbäst!

 
Jag måste bara få säga att jag har världens finaste vän!! Hon är ju helt klart bäst, finns alltid för en i alla lägen, och ställer alltid upp.Vi har inte varit så tighta, men nu!! Vi börja i samma klass och det var ju hur bra som helst. Nu finns hon alltid för mig och ställer alltid upp för mig! Alla borde få ha en sån bra vän som henne!!
Puss älskar dig världens finaste vän! ♥
 
Hur jävla fittig jag än varit ,
så har du ändå alltid förstått mig .
Du har förlåtit mej för alla fel jag har gjort ,
& alltid gett mej en ny chans .
Det är så en bästa vän gör. 
 

allt som var så rätt!

- - - - - - 

godnatt!

godnatt sovgott!
 

I can't stand out more..

Så less på allt just nu! usch, ge mig bara lov!! Tidiga dagar, skola, läxa, sent innan man är hemma, skit dagar, huvva. Hoppas jag vaknar upp med feber imorgon så jag får slippa fara på skolan och bara sova bort hela dagen!!!

hejdå..
 

-

Söndagkväll!

Det vart mycket julhandlat igår, jag hitta alla julklappar jag skulle pluss lite till.
Igår kväll kom Amanda och Evve hit, vi gjorde inte mycke såg en film och åt lite gottigott. Petter, john, Johan, Adam och jonas kom även förbi en sväng. Amanda stanna och sov här så då skulle vi se en film men det sluta med att vi somna i soffan båda två!
Idag har jag inte gjort så mycket var med Amanda ett tag, sen kom Robin förbi en snabbis har ju inte träffat han nå i helgen!!! Nu ikväll har jag varit hos kussarna, och nu ska jag gå och göra en fruktsallad sen ska jag sova!!
Ha det bra pusssss! <3
 

fredag!!

Ikväll var tanken att jag skulle vara med robin, men då börja den skiten tjorva!!! 
så min fredag kväll blev en kvälls promenad och nu ser jag x-faktor. Imorgon ska jag till luleå och julhandla mys!!! ;)
 
puss

Kvälls promenad!

Ikväll så har jag och Evve varit på en lång prommis. Vi gick i typ hela två timmar!!!!!! ojoj tror vi går än, haha nä men de var faktiskt riktigt skönt ute. Så efter prommisen gick vi till Evve en snabbis sen så gick vi och kolla på lite hockey! ;)
Imorgon är det fredag så himla skönt! Det värsta är ju bara att vi går så himla länge fredagar... usch! Men det är värt de efter som det blir helg sen hehe.
Imorgon kväll tror jag nog att jag ska vara med Robin, annars händer det inte så mycket annat! :)
 
puss sovgott! ;)

Last christmas!

Lyssnar på jullåtar och försöker få lite jul stämmning,
då vet ni ;D
 

I LOVE YOU!

5 December!

Onsdag, halva skolveckan är gjord, längtar tills på fredag med helg, slippa stiga upp till den där hilma bussen!
Jag har inte så mycket att skriva till er egentligen. Det rullar på som vanligt.
Ikväll ska jag kolla igenom matten för vi har prov imorgon och de kommer jag inte klara!
 
pussssss

10 AUGUSTI!

Jag har ju glömt säga att vi har bokat en resa till turkiet den 10 augusti!!! Vi och Sundharna ska fara, så skönt jag längtar redan, tänk sol, bad, glass, värme! Åh så skönt!! :)
 
Om 249 dagar ligger vi här och mår underbart!♥

måndag!

Hatar måndagar lika mycke varje vecka.. usch! Idag har varit en seeeg dag, har haft ont i huvudet hela dagen..
Men nu har jag precis mejlat in en uppgift som vi skulle, och jag funderar på att gå och vara så duktigt att plugga matte, vi har prov på torsdag och jag kan INGENTING!
 
ha det bra

söndagsmys!

Igår for jag Amanda Ida-Johanna och Elina till Klara där vi julbaka. Vi skulle göra pepparkakshus men de sluta inte så bra hehe, allt vart små pepparkakor istället.
så fint blev vårat hus..
 

Lillplutt!

Haha världens sötaste, en liten Robin i mindre år men lika snygg för de!
I love you <3

1 advent!

halloj mysigt med december och snö, man börjar ju få lite julstämmning! Imorse tvinga jag ut robin i snön! Så han jag och Moa fick oss en liten skön morgon promenad! Nu har vi precis fikat lite julfika och nu måste jag göra bort min läxa...
oj bilderna vände sig men aja!
o

Mys

Cp Amanda!

Förra inlägget var från amanda

Lördagsmys!

Halloj, sitter här med Amanda och robin vi myser på och slår varandra.. Jag ska även stryka Robin på ryggen tills han somnar, han vaknade kl 2 idag så han lär vara vaken länge... Nu ska vi sjunga Singstar å sen så ska jag tvinga dom till att se Så mycket bättre:)
Det här riktigt vardagslyx för mig, min älskade vän Amanda å min underbara kille Robin <3

Nu ska jag gå och plugga,har gjort de hela dagen... Ha en bra kväll! Puss

love!

1 december!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0