det finns saker jag saknar!

Idag på idrotten hade vi bad så jag och Amanda höll i den lektionen nog var vi bäääst! :) Vi hade tp i slutet vill byta grupp de sugeeeer... hoppas de blir roligare sen :)
Ikväll SKA jag plugga måste verkligen göra de..

godnatt

follow me

-

Igår for jag till Amanda vi for och var med Max Robin och Alle ett tag sen gick vi och var med Evve och Ida, sen så gick vi till Martin och var med han och Ludde och sen for vi hem hit och då kom Emil Jonas John och Petter och drack kaffe:) Amanda sov iallafall över här vi myste på och åt popcorn, hon for nyss för hon skulle till sin farmor :)
Idag blir det nog bara att plugga en lugn och skön söndag!!

underbart!

har inte haft tid/ork att blogga, men sandra klara iallfall körkortet igår!! hon är ju liksom bäääst!
Ska gå och fika vi hörs pusssss

dream

Det vart en lugn hemma kväll men lite plugg och tv tittande har även hunnit äta en mycket god semla! :)

jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Skolan har varit som alla andra dagar, efter skolan for jag på gymmet och träna ett tag sen har jag bara sett tv och chilla på :) inte helt fel

-

gjwe'j

helluu, nu sitter jag i luleå jag hitta en tröja på stan sen hitta ja inge mer. Jag har nyss pluggat lite grann till no provet och nu håller jag p åatt somna... hejdå

GRATTIS!

Idag fyller världens bästa underbaraste Sandra 18 år! :)



grattis världens bästa syster!

jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra!

det vart en plugga kväll men hann ändå inte få så mycket gjort känns de som.. jäkla so.. jag har precis duschat så nu ska jag krypa ner i sängen. Hinner nog inte blogga nå imorgon för efter skolan tar jag bussen till luleå ;)



sovgott!

pluggplugg..

Idag sökte jag in på gymnasiumet det vart vård och omsorg i piteå på första, i luleå andra och tredje samhälls i piteå det känns bra :) Valde även roll idag på tp har inte så stor roll säger typ tre meningar men helt lagomt för mig, kommer nog ändå vara nog nervös för de :)
Nu sitter jag här med massa plugg no tyska engelska och so... de sugeeeer... min kväll kommer bestå av plugggg..!


tillbaka till no boken!!

GÅ DIT HJÄRTAT LEDER DIG!



söndag!

Det vart en timme i kanis sen for jag hem och då for jag och Sandra ut och körde skoter en sväng :) Sen då vi kom hem var Max och Felicia här så då var jag med dom ett tag sen for vi på ishallen och såg lite hockey där var även Amanda och Ida :) Nu har jag precis ätit och tror det blir en prom med amanda sen och så måste jag plugga har massaaa känns de som..

puss

look at me when I smile!

Igår var jag med Amanda, Ida och Elin vi börja med att tjorva runt lite för vi visste inte vad vi ville göra.
Vi gick iallafall upp på byn och köpte kladdkaka och glass sen gick vi till Elin var hur länge sen som helst jag var där! Sen efter ett tag gick vi förbi hos Nicko där det var han och några till vi stanna inte så länge, då gick vi till Martin där han och Ludde var vi såg en skräckfilm :) det var min gårkväll!

Nu ska vi till kanis igen och åka med dom där barna blir nog inte så länge skulle jag tro :)

hööörs

älskling visa mig vägen ikväll!

Det gick bra att lära dom åka slalom bättre än vad jag trodde :)

Nu har jag precis sminkat mig och fixat håret så ska bara byta om sen får vi se vad som händer men tror det blir en bra kväll! :)

pussss

yeah!

Igår gick jag och Amanda upp på byn och köpte chips sen gick vi hem såg film och tjocka oss! :) Hon sov över här också, vi hann väl ha våra fighter innan kvällen var över heheh :)
Idag ska jag och Amanda lära två barn åka slalom, oho säger jag bara.. men de ska nog gå bra..
Måste skynda mig nu Amanda kommer snart och plockar upp mig med sin nya egna lilla bubbla! :)

save the world tonight!





20/1

Vi drog på gymmet efter skolan jag Ida och Olli träna ett tag sen satte vi oss i bastun och prata :) Efter gymmet gick vi upp på byn ett tag sen gick jag och Olli till hennes syrras lägenhet och chillaaaa! :)
Amanda är påväg hit nu vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på nå ;) mehehhehe

-

godnatt!

Skulle välja gymnasie valet i veckan men börja tveka så har inte gjort de än.. men SKA göra det till vecka tror det blir vård och omsorg på första och typ samhälls på andra :)
sov gott!

beautiful girl!


<3

jag kan klara mig själv!

Jag har inte orkat eller idas blogga, men det har inte hänt så mycke som alla andra dagar ungefär.
Igår följde Ida hem med mig vi plugga sen gick vi och såg hockey med Amanda och Evve det var även mer folk där som vi såg med :)
Idag har jag först varit i skolan sen for jag till mina kusiner Jenny fyllde år, kom hem och skulle plugga tyska glosorna insåg att dom inte var så enkla.. Vart less dom så jag gick till Emmy ett tag det var jätte länge sen jag var med henne känns de som..:)
Imorgon ska jag vara med Olivia och Ida vi får se vad vi hittar på ;)



vill tillbakaaaaaa!!

kanis!

drar till kanis för att åka mitt första åk för iår, ses!

sov gott! <3

Inte vart de nå plugg inte, istället så kom Erik och Svantis hit så var med han ett tag och då dom for hem så gick jag och Amanda upp på byn och solade skööönt! :)


måndag!

Jag hatar måndagar man är trött och vill verkligen inte till skolan..
Idag började vi med tp jag tror jag ska ha en liten nroll men vet inte än annars har dagen varit som alla andra måndagar :) Ikväll tror jag att jag ska försöka plugga lite grann men det brukar aldrig bli så.. väntar alltid till sista dagen!

länge sen..

...var ett tag sen jag bloggade men har inte hunnit och har inte orkat heller :)
Men det vart en lyckad kväll i påle i fredagas. I lördags var jag på skoterkurs heeeela dagen från 9 till 8, lite halv drygt var de. Jag och Olivia ägde på att köra skoter eller ja Olivia var väl duktig men jag tippa då två gånger hahahah men de gick bra :) På kvällen for jag till Jonathan och var med han Amanda och Emil trevligt.
Tror jag ska söka in på gymnasiumet imorgon tror de blir omvårdnans :)



godnatt!

follow me

Idag efter skolan så for jag och Olivia på gymmet där även Hanna var, det var ett härligt träningpass :) Sola även för första gången i mitt liv hehe.¨
Ikväll ska jag till Ida och ha myyyyyyys och imorgon har jag skoter kurs så hinner nog inte skriva så mycke :)

-

11/1

Dagen har väl varit som alla andra dagar de ccola är att vi har fått en tysk i våran tyska grupp meheheh. Efter skolan for jag på gymmet och sprang och cykla, nu ska jag duscha och äta vi hörsssss!

första skoldagen!

Var faktiskt pigg imorse?? Brukar aldrig vara det men jag var de. Skoldagen rulla på bra lite dryggttt hade inte tackat nej till lov i nån vecka till :)

Efter skolan var jag med Ida riktigt länge sen sist känns de som, så vi hade mycke att prata igenom om vart en lång prat promenad sen gick vi hem och åt en välförtjänt kladdkaka :)


-

del 3

Tog inte så mycke kort i september oktober novemner och decemner så har inte så mycke att skriva om dom men jag bjuder på några bilder :)
september
oktober
november
december
har ju inte lagt upp nå bilder från jul och nyår så de kommer här
Julafton firade jag i vidsel hos min moster :)
På nyår var jag först i muskus där var dom från pappas sida min farmor fyllde 80 år så dom gratta henne där. På kvällen for jag till Linda där vi hade de riktigt trevligt tog inte så många kort..
2011 har varit ett tiktigt bra år, har väl haft dåliga stunder med men många goda och roliga minnen :)Sommaren har varit helt underbar helt klart den bästa sommaren hitils, många goda minnen.

Hoppas 2012 blir lika bra om inte bättre, men ser framemot de här året tp, gå ut nian, börja ny skola, nya vänner kan ju inte bli så mycke bättre, men de blir ju vad man gör de till! :)

DU ÄR SÅ YEAH YEAH WOW WOW

-du är allt

Igår for jag till kanis grilla och åkte madrass de var kul men vart lite kallt där mot slutet. Snart ska jag ta på mig kläderna och gå ut i kylan.

hörshej

vill bara förklara!

Idag har jag Sandra och Oskar varit och kört skoter vi for till kanis sen for vi till nybyn, lite kallt var de men kul :) Annars vet jag inte vad som händer idag puss

luleåå

For kring 8 till luleå imorse såg en av moas match sen for jag och sandra på stan köpte bara en tröja och ett skydd till mobilen. Sen for vi tillbaka till arcus och dom kom etta riktigt duktiga! Ikväll har jag inte gjort nånting alls skulle s en film men jag lyckades somna. Ska försöka hinna lägga ut resten av månaderna imorgon!
godnatt

-

 
Vi tjejer...
•Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
•Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
•Vi trycker på dörren fast att det står dra.
•Vi säger va? fast vi har förstått allt.
•Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer.
•Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
•Vi kan se samma film 5 gånger.
•Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
•Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
•Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
•Vi kan aldrig stå still när vi pratar i telefon

natti

Vi for till baracken en sväng där Jonas John och Petter var trevligttrevligt! :)
Ska till luleå imorgon så ska lägga mig och försöka sova kommer aldrig somna menmen..
Vi hörs imorgon godnatt!

6/1

Vakna halv 3 idag?!?!? har fasen aldrig sovit så länge hehe ;) Men vi somna ju typ kring 5 sååå..
Idag blir de att vara med Evve, Ida och Amanda vi får se vad vi hittar på ;)
Nu väntas maaaat

trött..

De är förlängning i hockeyn, har hunnit somna några gånger men ska hålla ögonen öppna nu! :)



godnatt!

hockey

Efter vi hade ätit middag å de for jag och Amanda till baracken och hälsa på Emil och Jonas var gode länge sen vi träffa dom så de var  trevligt. Sen följde Amanda hem hit och ska sova här vi har laddat upp med god saker så vi ska klara av att se hela matchen! :) Vi skulle sova ett tag före men inte gick de, telefonsamtal, sms och Amanda trodde att hon hörde nååå heeela tiden så det vart ingen sömn..


stiliga grabbar!

måste skynda mig!!

De tog sån tid att lägga upp bilderna så hinner inte lägga upp dom andra än dom kommer sen. Sundhs ska komma hit och äta dom kommer typ på en timme och jag sitter i pyjamas än känner att jag borde börja göra mig klar! :) Vi får se vad jag och Amanda hittar på att göra ikväll men tror vi ska fara och vara med några låter helt okej i mina öron! :)


den bjuder vi på!

men nu måste jag skyndaaa mig höööörs pusss! :)

del 2

Här kommer resten av månaderna.

Juni









































Juni var en bra start på sommaren, på examens kvällen for vi till Gotland vi som skulle konfrimera oss först ville jag inte följa för ville inte missa examens kvällen men jag ångrar verkligen inte att jag följde var hur kul som helst. Vi var även en dag i stockholm då for vi på grönalund. Kommer ihåg en dag då vi var i södra då grabbarna skruva i skotern och vi sola och bada.

Juli













Juli forsätte bra var bland annat på digiloo sen hände de inte så mycke mer tror ja! :)

Augusti




























































De jag saknar mest från augusti är turkiet de var helt underbart var där med familjen och engströms hade inte tackat nej till att fara dit igen! :) Var även väldigt mycket med Amanda och Ida vi hade även en härlig kväll i granträsk med Olivia den kvällen kommer jag ihåg hehe! :) <3





dagen

Har inte hunnit blogga nå, men igår for vi ett tjej gäng till kanis och grilla och åkte madrass. Vi var inte där så jätte länge för de var så jäkla kallt!!!
Idag ställde jag väckarklockan för skulle vara med Evve, vi gick på byn ett tag sen våldgästa vi Amanda. Nu ikväll har vi varit med Ida också mysigtmysigt! :)

Bilderna från dom andra månaderna kommer sen!

<3


bilder genom året!

Januari:

















Under januari var jag väldigt mycket med Elina Josefin och Amanda vi hade bland annat halv åtta hos mig. Var även väldigt mycket med Klara och i slutet av månaden blev jag och Ida väldigt tajta! :) Annars så var det inte så mycket annat som hände.

Februari:













Jag var väldigt mycket med Emmy under februari, var även hos Olivia en kväll som jag kommer ihåg. Annars vet jag inte om de hände så mycket mer :)

Mars









hade typ inte tagit nå kort under mars men kommer iallfall ihåg att då hade jag och amanda fyllt år så dom kom och gratta oss. (bilderna är från de)

April













I april var jag med Olivia hela tiden vi har underbara minnen därifrån :)
Valborg så var vi några stycken hos Olivia och grilla kommer jag ihåg.

Maj











I maj gjorde jag inte nå speciellt tror ja ungefär som alla andra månader :)


Resten av månaderna kommer nån annan dag vart less nu! ;)

pusssss

jag hatar dig så att jag älskar dig!

Just nu sitter jag och väntar på att Ida ska ringa hon är på väg ner hit! :D Ikväll blir det att vara med hon och Amanda tror ja!

har inte så mycke annat att medela!



hörs

<3

Tumblr_ljnkn4eupq1qe3erxo1_500_large_large

.

ska fixa till bloggen lite grann sen, måste bara få nån som kan hjälpa mig :)

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0