söndag

Halloj, jag vet att jag inte bloggar.. Men jag har inte så mycket att skriva, det händer inte så mycket i mitt liv.
I fredags då det var midsommar så for vi och Sundharna till storforsen på dagen, sen for vi till dom och åt. Senare mot kvällen så for vi till storforsen igen, det var trevligt.
Igår så kom Evve hit, sen for jag hon och Ida till Elin där kvällen spenderades. Jonas John och Petter kom även förbi. Det vart också en trevlig kväll. 
Idag har jag varit med Robin hela dagen, vi har inte alls gjort så mycket.
Men nu ska jag slå på lite andra avenyn och se.
Pusss!
 
 

Så lycklig!

Idag satte jag min sista planta, jag hoppas att jag aldrig mer kommer att sätta en plant jäkel till. Egentligen skulle vi plantera imorgon också men så blev det inte, vi vart klara idag istället. Nu i slutet har det varit bra hyggen så det känns ändå surt att sluta nu för det var nu vi börja sätta som mest. Men man ska ju sluta när man är på topp! :)
Jag och Amanda fira med en pizza till middag för att det är över och att vi har klarat av det här i 4 veckor!! KING!
Nu har jag sommarlov till den 1 Juli då börjar jag på ugglan, det kommer bli en stor skillnad att bara sitta och prata med de gamla. Nu ikväll så har jag städat mitt rum och jag ska ren bädda. Det finns inge mysigare än att lägga sig i en ren bäddad säng, jag ska sova hur länge som helst imorgon. Nu väntar jag på att Robin ska komma så att vi kan se lite från andra avenyn och sova. Jag har börjat om att se andra avenyn grymt bra :)
Ha det bra pussss! ♥
 
 
 
 

Min helg!

Jag har inte riktigt hunnit med bloggen, också har jag inte haft nå att skriva heller mina dagar ser ganska lika ut.
Men i onsdags fyllde världens bästa Evve år!! ♥ Så i fredags var vi ett tjej gäng hos henne där vi vart bjudna på en god middag, efterrätt och en massa roliga lekar. Sen for jag och Robin hem hit och sov, hade inte varit med han på hela veckan!!!
Igår så hade Robins pappa 40-årskalas så då var vi där hela kvällen, det var trevligt. Vi kom hem ganska sent men kan säga att jag somna ganska så fort. Idag så har jag bara varit med Robin. Sen när jag kom hem så for jag och Moa och såg på fotboll där jag även träffa Evve och Klara.
Det blir nog också sista veckan jag planterar för det ska komma ett gäng från arvidsjaur så då blir vi nog klara till på torsdag. Lycka!!
 
Grattis i efterskott fina vän!! ♥
 
 

10 juni!

Hej på er! Idag bytte vi hygge och det tog väl typ 40 min att åka dit så det var grymt skönt. Hehe. Påvägen hem hann då nästan alla somna i bussen. Det har ändå varit ett ganska bra hygge och det har varit skönt väder för att plantera. Förutom att det börja regna och åska, men man kan ju inte få allt man vill ha. Vi börjar se slutet, det blir förhoppningsvis bara nån dag efter midsommar. Nog för att det är länge dit men det tar sig! :)
Ikväll har jag inte gjort mycket alls, jag kom hem duscha och åt sen somna jag. Jag tror aldrig jag har varit så trött som idag helt sjukt!!
Puss på er!
 
-
 
 

Söndag!

Hoppas eran helg har varit bra, det har iallafall min varit. I fredags for jag som sagt till Luleå och såg Sandras student. Efter det gick vi och shoppa, jag hitta mig en kofta. Sen for vi på thai här i älvsbyn och åt med Sundh och Susanne och Mats. Sen for jag och Amanda hem hit och gjorde oss klara, sen for vi förbi Elin och Evve. Vi hamna hos Simon och David, det var trevligt. Jag och Robin vart dock inte kvar så länge det börja regna och åska så då for vi hem istället. Igår var jag med Evve, vi gjorde inte så mycket cykla runt och for och gunga. Hehe.
Nu idag så har jag varit med Robin på dagen, sen så for jag och Evve till Elin och hälsa på.
Jag har nyss varit och övningskört och jag överlevde.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, tror det inte händer så mycket :)
 
Bjuder på massa olika bilder!

Sooooommar!!!

Nu är det sommarlov så skönt. Nu imorse så var jag och såg på moas examen. Snart ska vi fara till Luleå för att se sandras student. Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll men de får vi se.
Ha det bra!

On my way

Idag har det varit en bra dag för plantering, vädret har varit perfekt. Ibland har det nästan varit för kallt men det är bättre att det är för kallt än för varmt. Våran morgon började iallafall med att gå upp på ett berg för att plantera där. Det var en riktig uppvakning men jobbigt var det. Sen bytte vi ställe och for till vistträsk, där var det också uppför en väldigt bra bit. Så vi har gjort bort vårat tränings pass för idag :)
Vi blir nog lediga på torsdag och fredag också för plantorna hinner inte tina tills dess, jag klagar inte! Så imorgon då vi är klara på hygget så tar vi helg. 
Ikväll ska jag inte alls göra mycket mina fötter är helt döda, stövlar är inte det bästa att gå i hela dagar. Nu ska jag lägga mig i soffan slå på en film och vänta på att Robin ska komma hit. 
Pussss!
 

Måndag!

Nu är den första dagen på den här veckan gjord. Det har inte varit så varmt som det har varit de alla andra dagarna, så det har varit skönt. Vi hann även klart på det hygget vi var, så imorgon byter vi.
Nu ikväll har jag inte gjort så mycket jag hann somna ett tag men det ska nog ändå inte vara nått problem att somna ikväll.
Ha det bra!


Jag älskar dig!!

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0