Grattis världens bästa mamma! ❤

Redan söndag.. Helgerna går så fooort.. I fredags efter skolan så gick jag och Ida ut och åt sen for vi och amanda på modevisnings saken som var. Sen kom Robin och hämta mig, vi körde runt och var med hans kompisar. Han körde även tills jag somna det finns inge bättre än att somma i bilar då det är mörkt ute!
Igår kväll kom amanda ida jonas och john hit, vi gjorde inte så jätte mycket fika och surra. Sen for jag ut och mötte Robin då for vi hit och sov, vi har precis ätit smörgåstrta och nu ser vi tv.
Världens bästa mamma fyller ju som sagt år!! ❤
Idag blir det nog inte att göra så mycket måste plugga lite :)

tisdag!

Idag har det varit en helt vanlig tisdag som alla andra tisdagar. På matlagningen gjorde vi nån slags paj, den var faktiskt god.
Idag så klara även Robin körkortet!! Så han kom och hämta mig i piteå sen for vi hem och åt sen har han typ kört bil hela kvällen. Nöjdaste killen! Nu har jag precis lagt mig för att sova är sjukt trött. Tur jag åker den sena bussen till skolan imorgon och hem med den tidiga. Vi har bara samhälls och idrott imorgon grymt skönt! ;)

måndag!

Måndagar är de värsta som finns, att behöva ställa klockan på halv 6.. De är ju rena plågan! Nu är det bäst att jag sliter mig upp från min super sköna säng och gör mig klar så att jag inte missar bussen. Min måndag morgon börjar med matlagning det är väl de ena possetiva sen har vi prov i vård och omsorg och en massa andra lektioner!
Ha en bra måndag, puss
 

-

Bättre sent än aldrig!

Imorse då jag vakna tog jag tag i pluggandet dirket annars blir det aldrig av. Så nu har jag suttit med vård och omsorgs böckerna ett bra tag så nu får det räcka.
Jag hade tänkt lägga upp några bilder från turkiet kom ju på att jag inte har gjort det. oooops! 
 
 
 
Ååh vad jag vill utomlands igen när man tittar tillbaka på bilder!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Halloj, igår var första fredan som vi skulle få sluta tidigt för att vi inte hade nån matte och svenska så då sluta vi 1. Självklart så hade jag ju utvecklingssamtal klockan 3. Men mamma kom in tidigare så då gick vi på stan före, jag hitta mig ett par skor och en t-shirt. Sen for jag mamma och Moa och åt på thai, riktigt gott.
På kvällen var jag hos Robin för han fyllde ju som sagt år, där de bjöds på massor av gott fika!!
Idag har vi varit barnvakt åt våra kussar. Vi for och bada på badet här i älvsbyn med dom, de var inte igår man var där och bada :)
Nu ikväll har jag varit med Amanda Ida Elina och Idajo, myspys!!
Nu har jag lagt mig för att sussa :)
sovgott!

Idag är det ingen vanlig dag

Grattis till fina Robin som blir 18 år idag! ❤🎈

When I look at you!

Ny veckan, måndag idag. När jag vakna imorse tvinga jag mig upp, mitt öra, hals och huvud mådde inte så bra.. Men jag fick en tid idag hos läkaren så jag var dit klockan ett med mitt öra, jag fick örondroppar. Mitt rör har även typ ställt sig upp så jag hör typ ingenting känns det som. Jag kanske måste operera bort rören eller sätta in nya. Annars har jag inte gjort så mycket idag, åt middag sen har det inte hänt så mycket. Nu sitter jag i soffan och väntar på att idol ska börja.Hörshej 

Söndag!

Igår var jag ju som sagt hos Elin på middag, vi hade det trevligt och mysigt. Vi åt taco, massa gott och surra på hela kvällen. De är alltid kul att träffas då vi inte är med varandra så ofta. Sen for jag till Alle och Danne där Robin var. Sofie och Elise var också där vi gjorde inte så jätte mycket.Imorse då jag vakna kände jag mig inte pigg, har ont i huvudet och det känns som att mina öron håller på att sprängas..Jag kom nyaa hem från älvåkra jag och Elin for dit och såg damerna men de vart så kallt så vi for hem.Nu ska jag ta och äta grillat, vi hörs!
 
 

Fredag den 13:onde!

Helg idag, vilket känns grymt skönt. Idag är de fredag den 13:onde jag har inte haft otur än så länge men de kanske kommer. Fick dock veta att jag inte klara de där jäkla matte provet.. menmen. Kom hem kring 5 idag, så då åt jag och på med myskläder! Ikväll ska jag inte alls göra mycket, Robin är påväg hit så det blir nog bara en hemma mys kväll :)
imorgon är jag bjuden på middag hos elin, det blir kul!

hörs

-fix you

-

I´m on my way.

Matte provet är inget vi behöver ta upp.. Det gick alltså inget vidare.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag prata med syon idag och till imorgon måste jag ha bestämt mig om jag vill byta mitt individuella val eller min program fördjupning.. hm svårt val får typ panik!
Jag kom nyss hem från ett mördar pass med Amanda Elina och Moa! De kommer kännas imorgon kan jag säga, men de gillar jag :)
Nu ska jag gå i duschen vi hörs, puss!
 
yeyeyyeye
 
 
 

But if you never try you'll never know!

Tisdag idag, veckorna går så fort så man hinner ju knappt med :) Man känner att alla läxor och prov är pågång det börjar rulla in lite smått.. På torsdag har vi matte prov, det kommer inte gå så bra, är grymt nervös för det.. Jag har pluggat till det men jag lär mig det ändå inte, räntor skatt och all skit vet ju knappt vad det är. 
Idag efter skolan for jag på ett pass på kraft och hälsa, det var roligt det kommer nog kännas i bena imorgon. Jag och Amanda köpte ett 10 kort så nu ska vi träna!! :D hähähä
Då jag kom hem åt jag, sen satte jag mig med den där himla matteboken och såg idol.. Nu har jag duschat och lagt mig i sängen, så ska snart sova.
 
-Turkiet!
 
 

Myskväll!

Halloj, igår på dagen var jag och bada på piteå havsbad med Robin och hans kusiner. De var kul. När jag kom hem for jag och övningskörde lite, sen for jag och Elin till Amanda där vi bara hade en myskväll. Sen for jag och Robin hem hit, vi börja se en film men de sluta med att båda somna i soffan. Nu funderar jag vad jag ska hitta på att göra, Robin ligger och sover.. Jag får ta och hoppa på han så att han vaknar!!
Hörs!

Fredag

ny dag, nya möjligheter!

torsdag.

Idag fick vi sovmorgon eftersom vi inte har fått nån lärare i specialpedagogik men på måndag får vi det. Annars har det varit en vanlig dag med vanliga lektioner. Jag åkte hem med halv 4a bussen. Då jag kom hem hann jag prata med Sandra en snabbis, hon har det bara bra i Italien. Sen åt jag middag och sen for jag Amanda Elina och Ida-Johanna på ett pass på kraft och hälsa. Det var grymt kul, men jobbigt var det!!
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag lägga mig och imorgon kan jag åka halv tio bussen!! ;)
Ha det bra :)
 

Tisdag

Idag har det varit en allmänt seeg dag. Jag kände imorse då jag vakna att det var en mjukis dag. Så det blev mjukis brallor, en kofta och glasögon. Vi fick sluta tidigare från matlagningen för vi prova bara olika ostar. Så då hann jag med halv fyran. Nu ska jag duscha krypa ner under en filt med tända ljus och en film. Sen ska jag göra en tidig kväll👌
Hörs!

-

"you will never know how it feels for me"

Då var de måndag igen!! I fredags var jag som sagt hos Klara, det var mysigt. Vi åt och hade tjejmys!! ;) I lördags så följde jag och lämna av Sandra på kallax som for till Italien.. Hon ska vara där i en månad om inte mer!!! Helt sjukt! Sen for jag Moa och mamma på ikea, faktiskt så fick jag med mig lite saker hem, jag brukar hata ikea!!
På kvällen for jag till Petter och var där med dom.
I söndags var jag hos Robin hans kusiner har kommit dit så vi var mest med dom.
Idag kom klara elina elin idajo och amanda hit, vi såg idol och åt massa gott!!
Nu har jag lagt mig och tänker sova!! godnatt

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0