as long as you love me!

Jag och Robin vakna ganska tidigt imorse, man blir så pigg då man bara kollar ut och det är soligt, då vill man ut i det fina vädret. Vi for till kanis där det var väldigt mycket folk jag har nog aldrig varit med om så lång kö till liften!! Nu har jag duschat och ska snart äta, sen ska jag till Robin vi får se vad vi hittar på. Det är ju nå i kanis så vi kanske far dit en sväng. Imorgon ska jag följa med Robin och dom till nån stuga, så imorgon är det skoter som står på schemat! Det låter bra, men nu ska jag gå och äta ha en bra lördag kväll!! :)
 
Ikväll skulle jag behövt dig.. och även du mig!! You know what I mean!
Pussss på dig!

Fredag!

Idag har vi varit ut på en skotertur till nån sjö, fast jag åkte dock bil dit. Det blåste himla kallt ibland men solen var iallafall framme som tur var! Ikväll blir det inte att göra mycket för min del ska bara ta det lugnt se tv och vara med Robin låter som en lugn och skön fredag!!! ;)

Påsklov!

Det är ett bra tag mellan gångerna jag bloggar. Men jag har iallafall hunnit få påsklov, skööönt och välbehövligt. Under tiden jag inte har bloggat har de inte hänt så mycket, har varit i skolan och varit med mina vänner och robin. I lördags for vi till kanis där de var skit kul, bland den roligaste kvällen på länge. Jag har också varit och sett niornas tp men måste då säga att våran var mycket bättre!!!
Igår for jag upp på byn med Ida och evve för att kolla eftersom det var kvälls öppet. Sen for jag förbi evve och fick massage. Sen for jag till Robin vi hann inte göra mycke så somna vi, båda var så trötta så det blev en tidig kväll.
Idag for vi på en liten skoter tur, vad resten av dagen har att erbjuda har jag ingenaning om men det lär ju märkas! ;)
Jag fick ett jätte fint påskägg av min fina vän Evelina <3

godnatt!

 

Everything gonna be alright!

Då var det söndag.. Helgerna går alldelens för fort, jag vill vara leeeedig länge men som tur är så är det ju snart lov :)
Min helg har iallafall varit bra, i fredags så for jag till min kusin som fyllde hela 6 år, stor killen! Sen kom Robin hit, jag fick även ett jätte fint armband av han, sötisen!!
I lördags blev det en skotertur till snöbergs eller nå sånt. Sen på kvällen var jag med Ida och Amanda vi for till Martin sen mot kvällen, och sen for jag till Robin och sov där.
Idag har vi inte gjort så mycket en skön söndag. Nu har jag ny ätit och ser lite hockey dom leder ju faktiskt.
Det lär inte hända så mycket mer för mig ikväll, ska göra en tidig kväll så jag orkar upp imorgon. Jag ska även försöka få hit Robin så jag får sov sällskap!
 
smile, there's always a reason to smile!
 

onsdag!

Tjenixen, idag blev jag hemma från skolan idag.. Vakna med feber och ont i halsen. Jag for på skolan igår vilket jag nog inte skulle ha gjort. Det känns som att jag nyss var sjuk och hade feber, men nog ska jag såklart bli det igen! bajs. Jag vakna iallfall typ halv 8 och har hållt på med min jäkla engelska..... blir aldrig klar med den. 
Men nu ska jag gå och äta mig nånting vi hörs pusss! :)
- GE MIG SOMMAR!
 

Lördag.

Halloj, lördag idag min dag börja med att jag och Robin tog oss en promenad i det fina vädret. Annars har det inte hänt så mycket idag. Men ikväll ska jag till Evve och äta middag inte dumt, det blir mysigt.
ha en bra fredag, pusssss

7 mars.

Hej torsdag idag och snart helg väldigt skönt. Idag hade vi matte prov och det känns som att det kommer mer och mer plugg. Men som tur är så är det ju påsklov snart och sen går det fort så är det sommarlov.
 
Idag efter skolan stanna jag i piteå med amanda vi gick på stan ett tag sen gick vi och hälsa på John och Petter, sen när jag kom hem så städa jag mitt rum och nu har jag varit ut på en prom, riktigt skönt och uppfriskande :)
Nu ska jag och Moa se en film hörs puss :)

we have lose each other!

Hej, min helg har varit bra den. I fredags så var jag med Amanda Klara Elina och Ida-Johanna, det är roligt att träffa dom då det är så länge mellan gångerna. Vi gjorde inte så mycket spela kort och prata på.
I lördags for vi och Sudharna till luleå, det börja med stan där jag hitta en väska, jacka och ett headband, det var allt jag ville hitta och allt jag hitta så det gjorde jag bra. Sen var det hockey som gällde först for vi och åt sen såg vi matchen, luleå förlora på straffar.. Riktigt surt..
När vi kom hem från luleå så for jag och Amanda ut en sväng. Sen sluta det med att jag och Robin for hem och sov.
Idag så kom John och Joel på kaffe besök, dom var ute med skotrarna :)
Det var min helg, hoppas ni har haft en bra helg också pusspuss :)
 
 

jlindstrommm

välkommen till min blogg!

RSS 2.0